Türkiye'nin başı sağolsun

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopter bulundu. Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi.

- Düşen helikopterin enkazını bulan koruculardan biri BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da hayatını kaybettiğini bildirdi.

16:00 - BBP'LİLER MUHABİRLERE SALDIRDI

CNN Türk muhabiri Fatih Portakal: Yukarda konuştuğumuz korucular 5 cansız bedene ulaştıklarını söylemişlerdi. 6 ceset bulunmamıştı umut vardı. Başka bir korucuya Osman Yılmaz'a ulaştık. 6 kişinin cesedine de ulaştılar. Bu cesedin Muhsin Yazıcıoğlu'na ait olduğu anlaşıldı." dedi. Bu sırada BBP'li bazı partililer muhabir ve kameramanlara saldırdı. Polis olaya müdahale etti. Partililer Doğan Haber Ajansı'nan aracını taşladı. 50-60 kişilik bir grup.

16:00 - MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN CESEDİNE ULAŞILDI

CNN Türk'te açıklama yapan Fatih Portakal enkaza ulaşan ekiple yaptığı telefon görüşmesinde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldığını söylüyor. Osman Yılmaz isimli korucunun da Yazıcıoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldığını teyit ettiğini belirtiyor. Enkazın bulunmasından sonra Göksun'daki hareketlilik Tekir'de yaşanmaya başladı.

15:58 - 17 KİŞİLİK EKİP DONMA TEHLİKESİ GEÇİRİYOR

Helikopterin enkazına ulaşan 17 kişilik ekip kar yağışı ve tipi nedeniyle donma tehlisi geçiriyor. Ateş yakıp ısınmaya çalışan ekip donma tehlikesi geçirince dağdan inmeye karar verdi. Yakınlarda 4-5 tane ev gördüklerini belirten ekipte bulunanlar yürümeye başladı.

15:52 - BAKAN ATALAY AÇIKLAMA YAPACAK

Başbakanlık kaynakları, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopterin enkazına ulaşılmasıyla ilgili olarak geniş açıklamanın İçişleri Bakanı Beşir Atalay tarafından yapılacağını bildirdi. Başbakanlık kaynakları, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın, düşen helikopterin enkazının bulunmasının ardından durumu yakından tespit etmek için bölgeye gittiğini ve bir basın toplantısı düzenleyerek gelişmeleri aktaracağını bildirdi. ''Atalay'ın açıklamalarının dışındaki bütün açıklamaların spekülasyon olabileceği, yanlış anlamaya sebebiyet verebileceği, vatandaşların ve basın mensuplarının sağlıklı bilgi edinmek için yapılacak basın toplantısını beklemeleri gerektiği'' ifade edildi.


Türkiye 'Alperen'ine ağlıyor
O bir liderdi... Daha bıyıkları terlemeden girdiği davadan saçları ağarmadan ayrılmak zorunda kaldı..

Yolu zordu, engellerle doluydu. Bütün zorluklara göğüs gerecek bir imana ve inanca sahipti.

Seksen öncesinin efsane ülkücüsü, Türk milliyetçiliğinin doğru okunması için doğru yoldan çıkmaması için de bütün bedelleri ödedi.. Gün geldi ellerinde büyüdüğü, büyüttüğü davası için yine dava arkadaşlarıyla vedalaşıp yeni bir yol çizdi kendine. Onun milliyetçiliği sadece kan bağına bağlı değildi. Irkçılık, tasçılık lügatinde olmadı. Bu tür milliyetçiliğin Türk'ün örf ve adetlerine uymadığını gördü, gösterdi.. Anladı, anlattı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı olarak siyasetin nasıl yapılacağının örneklerini gösterdi.. Türk halkı belki onun kurduğu partiyi iktidar yapmadı ama onu hep sevdi, takdir etti. Dindardı, milliyetçiydi, vatanını severdi, cesurdu, adam gibi adamdı. Siyasette ilke sahibiydi, dürüsttü, saygındı...

Türk milleti onu sevdi ve hep adıyla hitap etti. O, Muhsin Başkan oldu.. Ne Adnan Menderes, Ne Demirel, ne de Özal... Hepsi soyadlarıyla anılırken o "Muhsin" idi. Anadolu'da herhangi bir evin kapısını açıp karşınıza çıkacak sıradan bir Anadolu delikanlısı gibi, bizdendi, bizdi.. "Muhsin Başkan"dı..

Yıllar önce Mamak Cezaevi'nde yatarken yazdığı şiirdeki gibi veda etti milletine..."Beton çok soğuk, üşüyorum" demişti şiirinde. 2 bin 200 metre yukarda soğuk ve tipi altında yine şiirinde olduğu gibi üşüyerek gitti ulaşmak istediği sonsuzluğun sahibine. Tıpkı şiirinde dediği gibi:

"Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum.

Allah rahmet eylesin "Muhsin Başkan".:F::F::F:
 
A

AhDe_VeFaLi

Ziyaretçi
"Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum.

Allah rahmet eylesin "Muhsin Başkan".:F::F::F:

:F::F::F:İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN
 

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN
Allah rahmet eylesin...
 

FERASETLİ

KF Ailesinden
Özel Üye
Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum.

Allah rahmet eylesin "Muhsin Başkan".

__________________
 
Üst