Mealist ve Oryantalistlerin Devlet İçerisinde Kadrolaşması

Mukeka

Düzenleyici
Moderator
Özel Üye
Sünnet/Hadis düşmanı Mealistler devlette kadrolaşıyor – Servet Bayındır Cumhurbaşkanlığında

servet-bayindir.jpg


Tarikatları/Cemaatleri niçin hedef tahtasına oturtuyorlar sorusuna daha önce cevap vermiştik. Asıl kadrolaşmayı yapan İrancı mealist İslamoğlu tayfası bir şekilde perdelenmek isteniyor. Bunun için de cemaatleri kadrolaşmakla suçlayıp dikkatleri başka yöne çekiyorlar.
İşte son örnek olarak da “Allah geleceği bilmez” diyen Abdülaziz Bayındır ile akrabalık bağı nedir bilmediğimiz (tipe bakılırsa benziyor) ancak fikir yapıları aynı olan, aynı ortamda faaliyet gösterip Mustafa İslamoğlu ekibi ile içli dışlı olan SERVET BAYINDIR Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalarına atandı.

servet-bay%25C4%25B1nd%25C4%25B1r%2B%25283%2529.bmp

servet-bay%25C4%25B1nd%25C4%25B1r%2B%25281%2529.bmp

Kim tavsiye ediyor, kim atıyor? Atayanın haberi var mı yok mu? İçeride lobi yapan kadrolar kim için çalışıyor? Kimler hangi köşeleri çoktan kaptı?
BATINCA NİYE BATTIK DEMEYİN!
Allah’a ve Resulüne Kur’an perdesi altından savaş açan, Peygamberimizi dinde etkisizleştirmeye çalışıp hadis/sünneti inkar eden ve bu yolla yeni bir din uyduran takımı yönetime doldurursanız sonunuz hüsran olur. Bereketsizlik, enflasyon alır başını gider. Sonra ağlamayın! Allah’ın gazabı vurunca ah vah etmenin de bir faydası olmaz bilin…
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst