Suriyedeki Mazlumlar Için Dua

vertyucek

Tecrübeli
Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym

Rahman Rahim Allah ' ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah ' a hamd olsun. Salât ve selâm, PEYGAMBER EFENDİMİZ ' in ve BÜTÜN PEYGAMBER ‘ lerin Onların mü’min âlinin ve ashabının tümüne.


Değerli kardeşler bildiğiniz gibi 5 senedir sınır komşumuz olan Suriyede biçare insanlar inim inim inliyor,zalim esed ve rusların yağdırdığı bombalar altında eziliyorlar.onlara çok uzak değiliz.hemen yanıbaşımızdalar.CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH korusun bizde onlardan biri olabilir ve CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH korusun bizde onlar gibi ölüm korkusu ve ve yakınlarını kaybetme kaygısı ile yaşayabilirdik.


Çok şükür memeleketimizde böyle bir bela yok.rahatız hamdolsun.öyle ise kardeşlerimizi hatırlayalım.o mazlumlarla birlikte olalım kalben ve dua ile...bunu bir mü’min olarak kardeşlerimize borçluyuz.ellerimizi semaya kaldırıp CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’E yalvaralım en büyük gücü harekete geçirelim.


Bismillâhirrahmânirrahîym

Estağfirullah el azim ve etûbu ileyk

Estağfirullah el azim ve etûbu ileyk

Estağfirullah el azim ve etûbu ileyk


Elhamdulillah Ya Rabbi Şükür


Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ âli seyyidina Muhammed


Ey RABBİMİZ komşumuz olan Suriyede zalimler, bebek,çocuk,yaşlı,kadın,erkek demeden acımadan katlediyorlar.gözlerinin önünde babası öldürülen çocuklar yaşadıkları dehşet ve korkudan isimlerini unutuyor,bebekler kan revan içerisinde kalıyor.analar,babalar çocuklarının cesedine sarılıyor.


Ya İLAHEL ALEMİN senin kudretin mazlumların zulmünü durdurmaya elbet yeter.ama bizi bize kardeş kıldın bize güç verdin ve şimdi o güçle kardeşlerimize sahip çıkıp çıkmaycağımıza bakıyorsun.


SEN rahmetinle şehit olanları elbet kurtarıyorsun cennetine alıyorsun.ama doğrusu biz bu konuda hiçte yeterince şey yapmış sayılmayız.yüzümüzün olma-masına rağmen senden önce bağışlanmamızı ve sonrada artık şu Suriyedeki akan kanı biran önce durdurmanı istiyor ve bunun için sana yalvarıp yakarıyoruz.bizim günahkar ağızlarımız için kabul etmeyeceksen PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM hakkı EHLİ BEYT ALEYHÜMÜSSELAM hatrı için gözü yaşlı bebekler,çocuklar,ana,babalar için kabul eyle.ve hatta tüm dünyada zulüm,hastalık,korku,açlık,susuzluk ve daha nice sayamayacağımız musibet,bela,fitne altında inim inim inleyenler var ise onları Rahmet ve Merhametinle kurtar.bizide tüm mü’minler olarak onlar yüzü suyu hürmetine affet,bağışla,mağfiret eyle.bütün insanlığı islah ve hidayet eyle HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM hatrına O’NUN MÜBAREK AL ve ASHABI ALEYHÜMÜSSELAM hatrına.


Biz az söyledik,bilemedik,göremedik ya RAB sen nasıl dua yapmamız gerektiğini bizden pektabi iyi bilensin.bizlerin de üzerinde dolaşan karanlık ve zorlu bulutları sen rahmetinle hayra tebdil eyle.hiçkimseyi zulüm ve zararla,hastalık ve saire belalarla sınama aff et,bağışla günahlarımızı sana yalvarıyoruz.


Dualarımızı katında kabul ettirecek ne varsa ona yöneldik Rahmetinden istiyoruz kabul buyur yalvarıyor,yakarıyoruz Sana Ya RAB Amin.Elhamdulillahi dimen ve ala külli hal ve Euzü billahi min hali ehlin nar,ALLAHÜMME salli ala seyyidina MUHAMMEDİN ve ala ali seyyidina ve ashabına MUHAMMED.selam ve dua ile
 

okuryazar

Uzman Üye
Aleykumselam
Amin Allah cc zulme uğrayan kardeşlerimize selamet ve sabır versin, islamın sancağı olan mucahidleri muzaffer eylesin.
 
Üst