sen müslümansın....

miray

KF Ailesinden
Özel Üye
ist10.jpg




Nefsim! Hani söz vermiştin, "Evet, Sen benim Rabbimsin“ demiştin, hani vefan nerde kaldi?!

Dalmışsın bir "oyundan ve eğlenceden“ (Muhammed,36)ibaret olan dünya hayatına, sana verileni tepip sanki "İslam öncesi cahiliyyesini arıyorsun“( Maide,50)

Uyan artık, "Kim ALLAH(cc) ile olan ahdine vefa gösterirse ALLAH(cc) ona büyük bir mükafat verecektir.“ (Fetih,10)

Sen "Kur'ani düşünmüyor musun,yoksa kalbin kilitli mi?!“ (Muhammed,24).Rabbim seni hem müjdeliyor,hemde korkutuyor, tercih senin elinde. Henüz geç değil, pişman olmadan değiştir kendini çünkü SENİNDE BİR DAHA Kİ SANİYEDE NEFES ALIP VERECEĞİNE ELİNDE GARANTİ BELGEN YOK! Şöyle bir silkinip, yeniden İslami Dirilişe deyip, "sadece Rabbini büyük tanı“ (Müddesir,3) ve Dua et, Dua et,Dua rahmetin anahtarıdır.

Dua et ki yeryüzünde bütün müslümanlar kardeş olsun, kalplerindeki kin kalsin,Tevhid bayrağı altında toplansınlar..

Dua et ki Zalimlerin,emperyalist güçlerin zulmünde inleyen Mazlumlara, Müslüman kardeşlerimize ALLAH(cc) sabır versin, zira sabredenler müjdeleniyor (Bakara,155)

Dua et ki bunca işkenceye dayanamayıp "Hayye alel cihad“ diyen yiğitlere,mucahidlere ALLAH(cc) güç,kuvvet ve aşkıyla kavruldukları şehadeti nasip etsin..

Dua etki İmana saldırıların arttığı şu zamanda Mücadele Aşkından,Cihad ruhundan, yüreğindeki İslam gülünden ayrılma ki böylece"yegane barınak olan Cennette nail olasin.“ (Naziat,40/41)

Dua et ki meydanlarda "Din ALLAH(cc)'ın oluncaya kadar“(Enfal,39) savaşamıyorsan, yaşantınla cihad edip bunun için çaba sarf et, bilesin ki "ALLAH(cc) katında rütbe bakımından daha üstün ve kurtuluşa erenlerden“ (Tevbe,20) olacaksın.

UNUTMA, herzaman ALLAH(cc) için Dua et "yalvara yakara ve gizlice Dua et.“(Araf,55)“Kendi kendine yalvararak ve ürperek yüksek olmayan bir sesle sabah aksam Rabbini an, gafillerden olma.“ (Araf,205)

UNUTMA, "ALLAH(cc)'a muhtaç olan sensin“ (Fatir,15). O Sameddir, hiçbirseye muhtaç değildir. “El açıp yalvarmaya layık olan ancak O`dur.” (Rad,14)

Ve unutma, sabret, yılma, sen müslümansın, sen güçlüsün, sen özelsin “Gevşeklik gösterip,üzüntüye kapılma. Eğer inanmışsan üstün gelecek olan sensin”. (Al-i imran,139)
 

FERASETLİ

KF Ailesinden
Özel Üye
Ve unutma, sabret, yılma, sen müslümansın, sen güçlüsün, sen özelsin “Gevşeklik gösterip,üzüntüye kapılma. Eğer inanmışsan üstün gelecek olan sensin”. (Al-i imran,139)
:tşk::gula::gula::gula::art::halay:
 
Üst