Kurban Bayramımız Mübarek Olsun KunFeyeKun Ailesi

*Mujaahed*

KF Ailesinden
Özel Üye
Kurban Bayramımız Mübarek Olsun KunFeyeKun Ailesi

Esselamualeyküm KunFeyekun Ailesinin çok muhterem üyeleri.
Rabbimize hamdüsenalar olsun ki bir kurban bayramına daha ulaşmış bulunmaktayız. Rabbim nice hayırlı güzel bayramlara beraber ulaşmayı nasip etsin inşaAllah. Başta KunFeyekun Ailesi olmak üzere tüm islam aleminin kurban bayramı mübarek olsun inşaAllah.

2je3a4g.jpg
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
920-ac7b906761353d575e1c7de96251ffc0.jpg

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.Allah hayırlı ve mübarek eyleysin.Bereket ihsan etsin.
Bu mübarek günlerde inşaAllah Allah amellerimizi,dualarımızı hayırla kabul etsin.
Dünya ve ahiret sıkıntılarımızı gidersin.
Bu mübarek günlerde tüm müslüman ve müminlere Allah rahmet ve merhamet etsin.Günahlarımızı bağışlasın.Dertlerimize deva,hastalalıklarımıza şifa versin.
Dünya ve ahiretde af ve afiyet versin.
Rahmet ve merhametiyle selametle cennete gidebilmeyi nasip etsin.
Kesilen kurbanları inşaAllah kabul eylesin.
Allahım kalplerimizi sana yönelt ve orada sabit kıl.
Hep hayır söyleyip hep hayır dua edebilmeyi nasip etsin.Bizi bize bırakma.
Allah bizleri Rahmet ve merhametiyle razı olduğu yolda hayırla yürütsün.
Büyük ve küçük günahlarımızı bağışlasın.

Her tarafımız hata her tarafımız kusur.Bu sebeble Allahım bizleri amellerimize göre muamele etme bizleri rahmet ve merhametinle muamele et.
Allahım Peygamber efendimiz(s.a.v) senden ne istediyse bizde onu senden onun yüzü suyu hürmetine istiyoruz.Senden neye sığındıysa yine onun yüzü suyu hürmetine sana sığınıyoruz.
Kalplerimizi islam üzere birleştir ve sana yönelt.Kuran ve sünnetden ayırma.
Razı olmayacağın herşeyden sana sığınırız.Razı olacağın her hayırlı ameli senden isteriz.Büyük küçük tüm günahlardan sana sığınırız.Bizleri nefsimizin eline bırakma.İnsan ve cin şeytanlarından koru.
Bizlere cennet yolunu kolaylaştır,cehennem yolunu zorlaştır.Aklıma gelmeyen ve isteyemediğim tüm hayılı şeyleride yine Zül Fadlil Aziym isminle ,Ya Kerim isminle,Ya Ekramen Ekramin isminle,Ya Vehhab isminle,Ya Rezzak isminle senden istiyoruz.Allahım rahmetini ve merhametini tüm müslüman ve müminlerin üzerine yağdır.
Hatalarımızı ,kusurlarımızı, günahlarımızı bağışla.Dosdoğru olabilmeyi nasip et ve rıza yolunda yürüt.
Yine hatalarımızı,kusurlarımızı,günahlarımızı kabul edip itiraf ediyor ve Ya Mucib isminle duamızı kabul etmeni diliyoruz.(Amin.)
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Samed Dindar

Yeni Üye
Üye
Ve aleyküm selam. Allah (Celle celaluhu) rızası için kesilen kurbanlar, kılınan namazlar, edilen dualar kabul olsun. İslam aleminin birlik ve beraberlik içinde huzurlu ve imanlı günlerin gelmesine vesile olsun. Allah (Celle celaluhu) şu mübarek günlerin hürmetine başta Filistin, Suriye, Irak, Afrika ve Türkistan olmak üzere dünyanın her yerinde zulüm gören müslümanlar kardeşilerimize de, bizlere de merhamet etsin, hidayet versin. Hayırlı bayramlar olsun.
 
Üst