KunFeyekun Tekrar Aktifdir!

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Esselamualeyküm KF Ailesi Üyeleri
Malumunuz KF kurulduğu günden bugüne ilk defa bu kadar üyelerinden ayrı kalınmıştır.
Sitemizin üzerinde bulunduğu server cihazı arızalandığı için ve buna bağlı teknik sorunlar nedeniyle sitemiz uzunca bir müddet kapalı kaldı, aynı zamanda yedekler de geri yüklenemediği için foruma açmış olduğunuz bazı konularınıza da ulaşamayabilirsiniz, eğer bu şekilde ulaşamadığınız konularınız varsa tekrar açabilirsiniz. İnşaAllah bu ayrılık KF' nin kıymetini anlamamız ve daha faydalı istifade edebilmemiz için hepimize bir ders olmuştur.

Ayrıca forum genelinde karşılaştığınız sorunlar olursa onları da bu konu altından belirterek düzeltilmesini isteyebilirsiniz.
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Elhamdülillahi Rabbil Alemin. Sitemiz tekrar yayında... Emeği geçenlerden Rabbimiz razı olsun İnşaallah... Hepimize, din-i mübin-i İslama hayırlı olsun İnşallahü Teala...

Amin inşaAllah rabbim sizde de razı olsun, bu arada merakımıza mucib oldu; 2013 te üye olmuşsunuz ancak ben sizi ilk defa görüyor gibiyim, sizi tanıyor muyuz acaba?
 

SevdamDavam

KF Ailesinden
Özel Üye
Bir kaç gündür yine açılmıyordu.Sanırım sorunlar devam ediyor.Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah...
 

mustakar0145

Üye
Üye
SA... Kardeş dediğin gibi ben siteye 2013'te üye oldum ama demek ki beni pek görmemişsiniz sitede, bilmiyorum tanıyor musunuz acaba beni? O halde azıcık kendimden bahsedeyim acizane... Ben memleket olarak Adana'lıyım fakat şu anda Manisa'da ikamet ediyorum. Burada üniversitede görev yapıyorum, Dr. Makine Mühendisiyim. RNK'dan haberdarım, bunun için de sonsuz hamd-ü senalar olsun Rabbi Rahimimimize, bizleri kardeş kılmış bu fani dünyada... Fi Emanillah, görüşmek üzere İnşaallah-ü Teala... Selam ve Muhabbetlerimle SA... \:)\:p
 

Benzer Konular

Üst