Gözlerim düşüyor ardına

GECE

Tecrübeli
GÖZLERİM DÜŞÜYOR ARDINA

Ey acınası saflığımın körpe çığlıkları.Ayağıma batan cam kırıkları kalbimi kanatıyor.Akşamın ayazıyla üşüyen hayallerimi hüzünlerin gölgesinde biriktirirken, sen doluyor gözlerim.

Olmazsan olmazım!
Sen hangi eylülün sabahında doğdun şehrime.Hüzünler ektin toprağıma dokundukça kana(t)yan.Bu yangından arta kalan küllerimi savuruyorum her akşamüstü sokaklarıma.Yüzüme vuran soğuk üşütmüyor sen kadar.Yokluğun donduruyor.En acımasız fırtınaları koparıyor caddelerimde.Darmadağın oluyorum.Gözlerim d/üşüyor ardına!Siyahlarım oluyorsun kuşandığım.En sevdiğin renkle geliyorum sana.

İmkansızım!
Sen hangi düşlerin ardına sakladın kendini göremiyorum.Anmaktayım seni.Yanmaktayım sana!

Çaresizim!
D/üşüyorum yollarda.Senli bir fırtına kopuyor tam ortasında yüreğimin.Gözyaşlarım sızlatıyor damarlarımı,buz tutuyor suratım.Yokluğunda üşüyor gözlerim,ardına düşüyor.Her adımda sen atıyor kalbim.Nerde olduğunu bilmeden sana yürüyorum.Ellerini uzat bana avuçlarına bırakayım,sen(s)siz geçen zamanı.

Ey gözlerine dokunamadığım yar!
Kaderimde bir rıza oldun. Kimbilir sen hangi leylin hüzünden arınmış gözlerinde bir mutluluk olduğunda ,ben hep hüzünle güneşe hasret geceleri tüketiyor olacağım.Masal gibi geldin ama bitmedin, ben senden geçemedim.Bir vardın,bir yok oldun...Dudaklarında bir yeminle ıslattın gözlerimi.Şimdi her şey küskün içimde fırtınalar kopuyor,rüzgarlar esiyor,kan ağlıyor bedenim.

Bilir misin gönlüm senin var olma ihtimalinle sıcacık.Ama yokluğun düşünce gözlerime bulutlar ağlıyor ,caddelere atıyorum kendimi,kaldırımları ıslatıyorum yüreğimden damlayan sızılarımla.İç çekişlerim oluyorsun ama yoksun…

Bir- mart -ikibin dokuz
Saat 18:00
Ayşegül AKYÜZ

Devamı gelecek…
 

sinem

Tecrübeli
Emegine saglik kardesim
Allah (celle-celalüh)razi olsun
devamini bekliyoruz insAllah..
selam ve dua ile
 
Üst