vBulletin Lisans Satın Alma (Yeni Arayüz)

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
vBulletin Lisan Alma (yeni arayüzü ile)
Lisans alacaz diyelim. Google de “vbulletin lisans alma anlatım” yazıp araştırma yapmadan lisansımızı alamıyoruz. Gerek İngilizce olması gerekse de hata yapma korkusu nedeniyle ince eleyip sık dokur ve lisansı alırız… Ve Lisans alma işlemi bir hayli karmaşık görünür ilk seferde…
Şimdi vBulletin lisans almayı öz ve anlaşılır biçimde resimli olarak anlatmaya çalışacağım.
Öncelikle vBulletin’in resmi sitesi olan vbulletin.com sitesine giriyoruz. Ve sol üst köşedeki Purchase seceneğine tıklıyoruz…
Alttaki resimde gördüğünüz gibi vBulletin 4.0 PUBLISHING SUITE ve vBulletin 4.0 FORUM LICENCE olarak 2 farklı paket mevcuttur. 4.0 PUBLISHING SUITE paketinin fiyatı daha yüksektir. Dikkatimi çeken tek fark PUBLISHING SUITE paketinde blog sisteminin olmasıdır. (size tavsiyem ve vBulletin 4.0 FORUM LICENCE paketidir. Diğerinin gereksiz olduğunu düşünüyorum)
[Diğer farklar için ; Bu adrese bakın…
Şimdi gelelim lisans satın alma işlemine….

Resimdeki işlemleri yaptıktan sonra yuvarlak içindeki CONTINUE seceneğine tıklayın…

Resimdeki numaralara göre açıklamaları;
1: Daha önce kazanmış olduğunuz kupon varsa kupon kodunu buraya girin.
2: Forumu kurduğunuzda bildiğiniz gibi forumun en altında vBulletin (Copyright) yazısı çıkar. Eğer bunu kaldırmak istiyorsanız 2 numaralı kutuyu işaretleyin. Tabi bu size 170 dolara patlayacak :)
3: Forumu satın aldıktan sonra kurmak için profesyonel destek almak isterseniz 3 numaralı kutuyu işaretleyin. Bence işaretlemeyin. Ne gerek var biz ne güne duruyoruz hem de bedavaya :)
4: Burada sadece lisansın fiyatı görünür.
5: Burada extra olarak kutucuk işaretlerseniz işaretlediğiniz kutucukların toplam fiyatı görünür.
6: Burada ekstra secenekler ve lisans toplam fiyatı görünür…
Bu işlemler bittikten sonra CONTINUE’ye tıklayın.

Resimdekileri yapın ve ekranın en altında (resimde çıkmadı) Accept License I agree to the licensing terms, which are available for review seçeneğini tıklayarak CONTINUE’ye tıklayın..
 
Son düzenleme:
Üst