Türk tarihinde liderlerin ve bilim adamları nasıl bir rolü var

  • Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
Türk tarihinde liderlerin ve bilim adamları nasıl bir rolü var cevaplar mısınız? Türk tarihinde bilim adamlarının önemi nedir?
 

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Türk tarihinde liderlerin ve bilim adamları nasıl bir rolü var

öncelikle liderler in ve bilim adamlarının çok büyük rolü vardır.liderler türkleri doğruya götürdüğü söylenirdi.örneğin mete han 2200 li yıllarda yaşamıştır.ve çok önemli bir liderdir.çinleri çoğu kez yenmiştir fakat çin i almamıştır.çünkü türklerin çinleşmesinden korkmuştur.bilim adamları ise türklerin hayatını kolaylaştırırdı ya da ilginç şeyler bulurlardı.

bilim adamları bizler için birçok buluş ortaya çıkarmıştır.Örneğin;telefon,ampul kısacası elektronik veya elektronik olmayan birçok şey keşfetmişlerdir.Bunlar biz milletin işine çokça yarayan şeylerdir.Ampul;ampul olmazsa karanlıkta ödev yapamazdık veya başka şeyler.Telefon;telefon olmazsa iletişim haline rahatlıkla geçemezdik.Bunlar gibi dahhaaa birçok örnek vardır.İşte bilim adamlarının tarih boyunca insanlara katkıları bunlar ve benzerleridir.Eminim ki sizlerde biraz düşünürseniz bu sorunun cevabını rahatlıkla bulabilirsiniz.Bende öyle düşündüm ve bende buldum.
 
Üst