Soru Cevap Sistemi Suistimali Hk

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Esselamualeyküm
KF Ailesi üyeleri ve misafir kullanıcıları.
Malumunuz üzere forumumuzda misafirlerin de konu açıp mevcut konulara cevap yazabildiği bazı forumlarımız mevcut. Bu forumlardan en yaygın olarak kullanılanı ise Sizin sorularınız forumudur. Bu foruma yazılan yazılar yöneticilerimiz tarafından onaylandıktan sonra gösterilmeye başlar ve çoğunlukla cevaplandırılır.
Son zamanlarda bu vb forumlarda tanıdığımız misafir haklarının kötüye kullanımıyla karşılaşmaya başlanmıştır.
Hal böyle iken bir konuyu dile getirmek elzem olmuştur.

Misafir dahi olsalar uygunsuz ve ahlaksız yazı yazanların takibi tarafımızdan yapılabilmekte ve gerektiğinde ip bilgileriyle şikayette bulunulabilmektedir. Herkes yazdığı yazıları bu sorumluluk bilinciyle yazsın!


NOT: Tüm KF Yöneticileri bu tarz bir suistimal ile karşılaşırlarsa gerekiyorsa ilgili konu başlığını değiştirdikten sonra ilgili konuyu, yöneticilere özel İhbar Edilen Konular forumuna taşısınlar.
 
Son düzenleme:

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Aleyküm selam.
Herkez söylediği ve yaptıklarından sorumludur.
Küfür etmek yayılmış ve normalleşmiş .Özellikle youtubede bu çok yaygındır.Öyle aşırı gidilmiştirki bu siteye bile geliyorlar.
İnsan bir cümlesiyle cehenneme gidebileceği gibi bir cümleyle cennete gidebilir.
Allah bizi kötü akibetten korusun amin.

Küfür (sövmek) etmek caiz midir?
https://www.kunfeyekun.org/kf/kufur-sovmek-etmek-caiz-midir.32067/
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Bazen misafirlerden çok güzel cevaplar görüyorum ve şaşırıyorum, bazen de misafirlerden yazma yetkisini almamak için sabır diyorum, arkadaşlar daha önce de size söylendiği gibi biz elimizden geldiğinde sizlere faydalı olmak adına burayı açık tutmak ve faydalı bilgilerle paylaşımlarda bulunup topluca bilgi edinmenize imkan sağlamak niyetindeyiz, lütfen iyi niyetimizi kötüye kullanmayınız.
 
Üst