Sigara Öldürmez Kanser Yapar :)

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Merhaba arkadaşlar bu makalemi kanserin nasıl bir şey olduğunu ve nasıl yaklaşıldığı hakkında bilgi vermek amaçlı yazıyorum.

Hani sigaraların üstünde yazar ya Sigara Öldürür, Sigara Sağlıga Zararlıdır ...

Aslında onun üzerine sigara kanser yapar yazmaları gerek Öldürmeden önce kanser yapıyor çünkü. Ben Acıların çocuğu , Cengizhan namı diğer Cenkhan KARACAN siz değerli arkadaşlarıma içimi dökmek istiyorum.

2 haftadır aşırı ve artan bir öksürük ile karşı karşıya kalmıştım. Her gecen gün agrılar sızılar artıyordu.Son olarak şikayetim, Kalbimin sag tarafında agrılar, gögüste daralma , öksürürken başımın çatlayacak gibi olmasından dolayı ve daha da ilerlemesinden dolayı hastaneye gitmeye karar verdim.Cumartesi olduğu için hastenede kimse olmayacağını ve acile de gitmeyi gerek görmedim. Aklıma doktor bir abim geldi.Telefon açtım:
-- Abi şuram şuram bide şuram ağrıyor dedim.
---- Muayaneye gel cengiz dedi.

Gittim. Kendisinin Branşı değil ama ama yinede anlar dedim.Sonuçta doktordur.Allah doktorlarımıza da zeval vermesin.Onlar bizler için önemlidirler.Gittim görüştüm ve kendisi bana neden bu öksürük diye sorunca. Dedim bundan 1 .5 yıl önce askere gittim biliyosun, orda sigaraya başladım ilerlettim ve şuan halen sigara içiyorum,, çok olmasa da 2 günde 1 paket vs.

Kendisine şikayetlerimi tekrar söyledim de sırasıyla hepsini söyledim, o da bana internet bişilere bakarak Gögüste daralma oluyormu dedi evet dedim.Peki alnında agrılar oluyormu dedim evet dedim.

Baktım suratı bembeyaz oldu. Ne oldu dedim , Bana Akciğer Kanserine Yakalanmışsın dedi.Şaka gibi ... Nice adamlar var 50 yıldır sigara içiyorlar ben ise 1.5 yıldır içiyorum ve en erken kurbanı olma ihtimaliyle karşıkarşıyayım..

İşte Cenkhan arkadaşınızın belkide yaşama sıkı sıkı sarılıp yenebileceği bir hastalıkla mücadele etme zamanı gibi geliyor. Ama sanmıyorum. Yıllardır ne acılar çektim, Ne sıkıntılar gördüm, Hepsinin üstesinden geldim yıkılmadım ama bu sefer işim zor...

Allah nasip ederse roman yazacam Adını Ağlayan Komando koyacam. İnş herkesin okuyarak, arkamdan dua etmesini dilerim. Günahımız çok allah tahsilatımızı affetsin.

İnternette bende araştırdım, genel olarak çogu var ... Allahtan hayırlısını diliyorum.Korku var amma lakin;

Tüm korkumuz iftiralara uğrayıpta , Hakkımızı öteki tarafta alacakken , şeytana uyup isyan teşvikinde bulunduğumuzdandır. Onun yanı sıra öteki tarafta haklı olan biz olacakken sonradan yaptıklarımız ile cezalandırılmaktan korkuyoruz.

Başka bir doktora gittik o da bana adanaya gitmemi tavsiye etti. Çünkü orada ilerlemiş tedavi ile daha iyi olacağını söyledi.Ama doktor bi konuyada el attı.

Akciğer kanserine yakalanan ve tüm hastalarda Balgamlarında değişiklikler olur dedi o bende yok.Acaba yoksa şuanda tam yakalanma aşamasındamıyım bilmiyorum.

Neyse, Kusura bakmayın doğru düzgün bir yazı da yazamadım ama hadi hayırlısı. Şimdi den hakkınızı helal edin arkadaşlar.
 
Üst