Proje

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
s.a değerli arkadaslar. Bir çoğumuz internette fazla zaman geçirmekle beraber çeşitli forumlarda zamanımızın bir çoğunu konu okuyarak, konu paylaşarak, müzik dinleyerek gerekli veya gereksiz aktivitelerde bulunarak zaman gecirmektedir. Forum, blog ve sosyal ağ v.b sitelerin sayısının artmasıyla kötü niyetli insanlar bu siteleri islama hakaret etmek amacıyla kötüye kullanmaktadırlar veya farkında bile olmadan bazı webmasterler zararlı içerik eklemekte ve bu içeriği yüzlerce kişiye ulaştırmaktadır.

Bu tür olayları kontrol altında tutan herhangi bir merci bulunmamakla beraber bazı kardeşlerimiz kendi çabasıyla sorumlu kişiye ulaşıp uyarı yapmak yoluyla zararalı içeriği kaldırmasını istemekte veya gerekli mercilere şikayet etmektedir. Kunfeyekun.org olarak internette geçirdiğimiz bu zamanı hayırlı işlerde uğraşmak ve zamanımızı değerlendirmek için bir proje uygulamayı düşündük. internette zararlı olarak nitelendirdiğimiz fiilleri uyarmak ve kaldırtmak için çeşitli ahlak timleri kurmak ve siz değerli kardeşlerimizinde bu timlere girerek hayırlı işler yapma fırsatı vererek bir nevi internette ahlak zabıtası görevini üstleneceğiz..Bu oluşumun ilk ayağı olarak ülkemizde bulunan yüzlerce oyun sitesi ve bu sitelerdeki zararlı oyunları kaldırmak amacıyla site sahibi ile iletişime gecmek(mail, msn v.s) ve bu oyunları kaldırmaya çalışmak olacaktır.. Bu hayırlı iş için siz değerli kardeşlerimiz en büyük yardımcımız olacak ve hep birlikte bu görevi üstleneceğiz.

-----------------------------------------------------------------------

Yine bu oluşumun ilk ayağı olarak kunfeyekun.net bünyesinde ilk ahlak timimizi kuralım ve ismini de burda belirleyelim ?Tim isminin osmanlıca olmasının daha iyi olacağını düşünüyorum.Ayrıca görüşlerinizi bekliyorum sessiz kalmaz bir fikir belirtiseniz sevinirim.
 
Son düzenleme:
A

AhDe_VeFaLi

Ziyaretçi
Allah zulcelal yardımcınız olsun,hayırlı olsun projeniz.
 

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Ben birkaç tane buldum sizin görüşleriniz nedir?

FEVZ-İ AZÎM: Büyük kurtuluş, büyük selamet, büyük başarı
ERBÂB-I HASENAT: İyilik sahipleri
EBU'L-HAYR: İyilik babası
DÂRU'S-SELÂM: 1Selamet yurdu, cennet 2 Bağdat şehrinin ünvanı
BİD'AT-I HASENE: Beğenilebilir, güzel yenilikler
AMEL-İ SALİH: Allah'ın rızasına uygun olan her iş
AHSEN-İ TAKVÎM: En güzel ve en iyi kıvamda en güzel biçimde
 
Üst