Motorolanın yeni ürünleri göz dolduruyor...

  • Konuyu başlatan AhDe_VeFaLi
  • Başlangıç tarihi
A

AhDe_VeFaLi

Ziyaretçi
Motorola’nın yeni ürünleri MOTOKRZR, MOTORIZR ve MOTORAZR MAXX ince ve zarif tasarımlarıyla göz dolduruyor.


motour2.jpg



Yenilikçi tasarımlara ve üstün teknolojiye sahip ürünleriyle tanınan kablosuz ve geniş bant iletişim sektörünün dünya lideri Motorola, yeni cep telefonu ve Bluetooth kulaklık modellerinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. İnce, zarif tasarımlarıyla ve sıra dışı renkleriyle dikkat çeken MOTOKRZR, MOTORIZR, MOTORAZR MAXX, H601 ve H800 ürünleri Türkiye'de de kullanıcıların beğenisine sunulacak.







Kendine has ince formuyla beğeni toplayan MOTORAZR modelinden yola çıkılarak üretilen ancak MOTORAZR'dan daha dar olarak tasarlanan MOTOKRZR, canlı metalik görüntüsü ve çok boyutluluğuyla göz dolduruyor. Magnezyum alaşım, krom cila ve kadifemsi arka yüz dokusu gibi tasarım özellikleriyle dikkat çeken MOTOKRZR, cep telefonlarında ilk kez kullanılan sertleştirilmiş camdan bir ön yüze sahip. 2.0 mega piksel kameraya, entegre müzik çalara ve 1GB'a kadar genişletilebilen hafızaya sahip MOTOKRZR'ın telefon rehberi ve mesajlaşma araçları yeni özellikler eklenerek sunuluyor.






Kullanıcıların beğenisine sunulan diğer yeni model MOTORIZR, Motorola'nın ilk sürgü kapaklı cep telefonu olarak dikkat çekiyor. Motorola'nın temel tasarım felsefesini bütünüyle yansıtan MOTORIZR'ın göze çarpan diğer özellikleri ise yumuşak yüzey kaplaması, kimyasal alaşımlarla güçlendirilmiş metal tuş takımı ve eğer istenirse üzerinde grafik süslemelerle sunulabiliyor olması. 2.0 mega piksel kameraya ve entegre müzik çalara sahip MOTORIZR'da farklı uygulamaların hızla kullanılabilmesine yönelik ek fonksiyon tuşları bulunuyor.


Motorola Mobil İletişim Araçları Başkanı Ron Garriques, MOTOKRZR ve MOTORIZR'nin üretim süreçlerinden bahsederken Motorola'nın çalışma sistemiyle de ilgili ipucu veriyor: "Bir proje üzerindeyken her zaman atacağımız bir sonraki adımı düşünüyoruz. MOTOKRZR ve MOTORIZR ile ince ve zengin tasarım anlayışlarını bütünleştirdik. Tasarım yaparken yeni formlar ve ek özellikler katabilmemizle övünüyoruz."





Motorola'nın cep telefonu tasarımında kat ettiği bir diğer kilometre taşı ise görüntüsü kadar yenilikçi teknolojisiyle de dikkat çeken MOTORAZR MAXX. Metal ve camın harmanlandığı ince ve şık tasarımıyla göz dolduran MOTORAZR MAXX, multimedia uygulamalarının yüksek bağlantı hızında kolayca yüklenebilmesini sağlayan HSDPA ve EDGE teknolojilerini kullanıyor. Görüntülü konuşma için biri VGA, diğeri 2.0 mega piksel olmak üzere iki kameraya ve entegre müzik çalara sahip MOTORAZR MAXX'ın, her türlü multimedia dosyasının kolayca depolanabilmesini ve kullanılabilmesini mümkün kılan 2GB'a kadar yükseltilebilen microSD hafızası bulunuyor.​
 

Zeynebül-Kübra

KF Ailesinden
Özel Üye
görünüşleri çok güzel ama hep böle oluo ya görünüşü güzel kullanışsız ya da kullanışlı ama görünüş olarak eh işte oluyo:D
 
Üst