Duyuru Kf Forum Bölümlerinde Yapılan Değişiklikler

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Bismillahirrahmanirrahim
Esselamualeykum arkadaşlar şu aralar forum genelinde bölümler üzerinde biraz çalışma yaptık, aşağıda yaptığımız bazı değişiklikleri sizlerle de istişare edip fikir alışverişi yapalım diye yazdık.

  1. Duyurular forumu altındaki forumdan haberler forumundaki tüm konular duyurulara taşındı, sonrasında bu forum silindi.
  2. Duyurular forumu içindeki Kunfeyekun Hizmetleri olan konular o foruma taşındı, ancak oradaki hizmetlerin birçoğunun çalışmadıı görüldü, bunlardan gerekenlerin düzeltilmesi iyi olur. ( Mod. Başvuru formu, ilahi ve kuran sayfaları vb)
  3. Forum Rehberi forumunda bulunan konular forum kuralları forumuna taşındı ve bu forum silindi.
  4. Kuranı Kerim Dinle forumu ayrı bir forum iken Kuranı kerim kayıtları forumuna alt forum olarak eklendi, burada bulunan 3 forum da benzer görev görüyor, tek forum olarak birleştirsek nasıl olur?
  5. Hz Muhammed katagorisi yanında bulunan ve yanlış yazılmış olan " Sallallahu aleyhi ve sellem " kısmı düzeltildi.
  6. Eğitim Pusulası altındaki alt forum ve bölümler düzenlendi, bir göz atın başka fikri olanlar söylesin.
  7. Serbest Kürsü Forumu altında içerisi boş olan "Neden" forumu silindi.
  8. Kunfeyekun Günlüğümüz forumu serbest kürsüden ayrılarak Kunfeyekun katagorisine eklendi. serbest kürsü altındaki diğer bölümler de birbirine yakın, bunlar hakkında fikir bekliyorum.
  9. İz bırakanlar katagorisi hakkında aklıma birşey gelmedi, gelen varsa yazsın inşaAlalh.
  10. Mübarek gün ve geceler de ilgili kandiller ilgili ayların altına alındı, ramazan ayı bölümü altındaki yıllar ve ramazan günleri ömrümü yedi, içlerindeki konular Ramazan arşivleri isimli bir foruma taşınarak 50 ye yakın forum silindi.
  11. Mezheplerle ilgili forumlara tam bakamadım, oradaki alt forumlara gerek var mı?

Şimdilik buraya kadar gelebildik, sizler de forum geneline şöyle alıcı gözle bir bakın, daha faydalı daha kolay anlaşılır ve istenilen bilgilere ulaşılabilir olması için neler yapabiliriz?

// edit: Ar ge forumundaki bu konu tüm üyeler görebilsin diye duyurular forumuna taşınmıştır.
 
Son düzenleme:

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Devam inşaAllah...

  1. INFORMATION TECHNOLOGY'S katagorisi adı Bilişim Tekonolojileri olarak değiştirildi. Altında bulunan forumlar üzerinde epeyce bir değişiklik yapıldı, alt forumlardan bazıları forum oldu, bazı forumlar silindi. Örneğin; cep telefonu içerisindeki samsung, nokia, sony vs forumları diğer marka telefonlar forumuna taşınıp bu forumlar silindi. Network ve internet, donanım, güvenlik, işletim sistemleri gibi alt forumlar forum haline getirildi. Bt dünyasından forumu network ve internet forumuna alt forum olarak eklendi, teknik servis ve cep telefonu forumları da donanım forumuna alt forum olarak eklendi. Bu yapılan değişikliklerle ilgili de eksik ya da istek varsa bildirin inşaAllah.
Devamı gelecek inşaAllah
 

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Örneğin profil fotorofi eklemeyenin resmi soru isareti seklinde.Onun yerine farkli resimler eklenebilir mi?

Suan tabletden giriyorum face begen ve tweetle tusu gorunmuyor.
 

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
kurani kerim dinle calismanizida ana sayfa yeşil kısma eklenebilse ne iyi olur.Diger emek verdiğiniz güzel çalışmalarda öyle.
 

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Bilgisayar viruslerini silme hakkinda kategori olabilir fakat virüsleri silmek saatler aliyor.Bunu anlatabilir işin içinden çıkabilirmiyiz bilmiyorum.Bildiniz gibi bir linke tiklayinca virus aktif olabiliyor.Ozellikle youtube videolarinin altinda link varsa kesinlikle basmamak gerek.Yanlisliklada basilabiliyo.Bazi program indirme siteleri ise virus dagitiyor.Dalginlimiza gelince indiriyoruz bazen.Daha degisik viruslerde var silmesi gercekten uzun suruyor.
 

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Birde aklima sey geldi.Gecen ekşi sözlüktekilerr geldi topluca mesaj yazdi.Böyle saldirilarda konulara mesaj siniri falan getirilebilir mi iste konu kendi kendini kilitlesin.Ayni dakika içinde yazilinca veya aktif olsun.Olabilirse fikir olarak söylüyorum.
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
@kurtuluş yorumlarını şuan gördüm , virus temizleme ayri bir uzmanlık alanı onu bilmiyorum , uzun uzun araştırmak gerek , ayrica bir forum degilde virusten korunma yontemleri guvenlik forumunda paylasilabilir, diger önerilerini de dikkate alacagız insaAllah.

daha baska ne fikriniz varsa yazabilirsiniz
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
islami multimedia katagorisindeki forumlar üzerinde bazı düzenlemeler yapıldı, bu katagoriye, serbest kursudeki resim forumu ile kuranikerim bölümü altındaki kuran dinleme forumları da taşınabilir gibi siz ne düşünüyorsunuz?
 
Üst