İsrail Gazze'yi Kana Buladı

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
İsrail'in Gazze'ye yaptığı hava saldırısında,9 kişi öldü, 20'den fazla kişi yaralandı

İsrail Ordusu'nun Gazze 'ye düzenlediği hava saldırılarında, aralarında Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'nın lideri Ahmed el-Caberi'nin de bulunduğu 9 kişi öldü, 20'den fazla kişi de yaralandı.
Filistin'deki hastane kaynakları, ölenler arasında bir çocuğun da bulunduğunu, yaralılardan 12'sinin durumun ise ağır olduğunu açıkladı. Filistinli yetkililer, İsrail Ordusu'nun Gazze'ye 30'dan fazla hava saldırısı düzenlendiğini, Hamas'a ait 2 eğitim tesisinin de vurulduğunu belirtti.
İsrail Ordusu'na ait F-16 savaş uçakları, helikopterler ve insansız hava araçlarının katıldığı saldırılarda kentte şiddetli patlamalar meydana geldi. Öte yandan İsrail donanmasına ait gemilerin de Gazze'ye yaklaştıkları, kente yönelik top ateşi de yapıldığı kaydedildi.
Kassam Tugayları Alarma Geçti
Hamas Hareketi'nin silahlı kanadı Kassam Tugayları, Ahmed el-Caberi'nin İsrail saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından bütün birimlerini alarma geçirdi.
Hamas Hareketi'nin silahlı kanadı Kassam Tugayları, yaptığı açıklamada bütün kadro ve birimlerine ''İsrail tarafından yapılan suikast ve saldırılara karşılık vermek için hazır olun'' talimatı verdi.
Açıklamada, Ahmed el-Caberi'nin saha komutanı olduğu ve Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'nın Muhammed Zayf'tan sonra iki numaralı adamı olduğu belirtildi.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
[h=2]Türkiye, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısını şiddetle kınadı.[/h]
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''İsrail'in bugün başlatmış olduğu Gazze operasyonu, bu ülkenin saldırgan politikalarının son örneğini teşkil etmektedir. İsrail'in bu saldırısını şiddetle kınıyoruz ve derhal durdurulmasını talep ediyoruz'' denildi.

İsrail dahil hiçbir ülkenin uluslararası hukukun üzerinde olmadığının vurgulandığı açıklamada, İsrail'in saldırısına karşı uluslararası toplumun gereken tepkiyi göstermesinin elzem olduğu kaydedildi.

Bakanlık açıklamasında, ''İsrail'in bu saldırılarının bir an önce durdurulması için uluslararası toplumu ve Birleşmiş Milletler'i gereken girişimlerde bulunmaya davet ediyoruz. Türkiye olarak, mazlum Gazze halkıyla dayanışmamız bundan sonra da devam edecektir'' ifadesine yer verildi.

aa
 

asya_kurt

◄ كُن فَيَكُونُ ►
Özel Üye
[h=5]Ya RABBI görünmez ordularınla kardeşlerimizi destekle. Kafirler topluluğunu el kahhar isminle perişan eyle. Amin[/h]
 

asya_kurt

◄ كُن فَيَكُونُ ►
Özel Üye
Allah'ım Ümmetin Suskunluğunu Sana Şikayet Ediyorum!

-Şehid Şeyh Ahmed Yasin-
 
Üst