İmam İskender Ali Mihr Hakkında Dikkat Edin

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Ahmed1 kardeşimden Allah razı olsun.Beni bilgilendirdi.
İmam İskender Ali Mihr konusu benim canımı sıktı bende "kuranmeal.org"sitesisinin onların olduğunu bilmiyordum.Yazıları çok etkili dikkat etmek lazım.Zaten sitede onun olduğu yazmıyor.

Bu konuyla "kuranmeal.org"sitesinin İmam İskender Ali Mihr ait olduğu ortaya çıkmıştır.
Hidayet Hakkında Detaylı Bilgi
https://www.kunfeyekun.org/kf/hidayet-hakkinda-detayli-bilgi.34660/

Bu video ilede anlaşılmaktadır.(İmam İskender Ali Mihr meali en üste gerçekten.)
kuranmeali.org sayfasına Dikkat

Peki İmam İskender Ali Mihr kimdir?
Sitesi:
http://www.imamiskenderalimihr.com/iskender_evrenosoglu/imam_iskender_ali_mihr/rhS.aspx

...(kısa kesiyorum sitesinden okursunuz.)

Vakıflar Bankasında müfettişlik görevi yaparken ilk mürşidi Azerbaycan’lı Dayı Bey kendisine ulaşmış ve böylece Efendi Hazretleri (İskender Erol Evrenosoğlu) tasavvufa ilk adımını atmıştır. Daha sonra Dayı Bey’in vefatı üzerine hacet namazı kılarak yeni mürşidi Muhammed Raşit Hazretlerine tabi olmuştur. 1976 yılında irşad görevine başlamış ve 1986 yılında İndi İlahide yapılan bir tören sonrasında Allahu Teala tarafından kendisine Mehdilik verilmiştir.
"Efendi Hazretleri (İskender Erol Evronosoğlu), Peygamber Efendimizin müjdelediği, yeryüzünü adaletle dolduracak ve Benim evladımdan dediği, çıkışı kıyamet alametlerinden biri olan ve islam aleminin beklediği insanları hidayete ulaştıracak olan Mehdi AS dır. "

İmam İskender Ali Mihr aşağıdaki sitelerine dikkat edin.

kuranmeali.org
http://www.kuranmeali.org/40/mumin_suresi/15.ayet/kurandaki_hidayeti_gizleyenler.aspx
hidayeti gizleyenler sitesi
http://www.hidayetigizleyenler.com/
İmam İskender Ali Mihr
http://www.imamiskenderalimihr.com/iskender_evrenosoglu/imam_iskender_ali_mihr/rhS.aspx

Allah bizi sıratel müstekimden ayırmasın.En doğru yoluna iletsin.(amin.)

Bunu ekliyorum vahiy kelimesi yazılmış ama bilmiyorum.

Sonuç:Bir müslüman olarak çok dikkat etmeliyiz ben şok geçirdim ama Allahın izniyle hakk ortaya çıkmıştır.
 

İlim Talebesi

KF Ailesinden
Özel Üye
Haberlerde bu adamın evinin Amerikada lüks bir villada olduğu,müridinden birine tecavüz edip gebe bıraktığı,olaydan sonra Amerikan polisinin telefon konuşmalarından bunu anladığı ve bu adamın petrol mekanına gittiği fakat bulamadığı sonra başka bir yerde yakalayıp tutukladığı belirtiliyor.

Ayrıca şunlarıda belirtmek gerekir ki ; Bir sitesinde tüm meal yazarlarının yanlış yazdığını söylemektedir.Evinde secde ederken şınav çeker pozisyonda secde etmesi şahsın kesinlikle uzak durulması gereken biri olduğunu gösterir.

Böyle insanlar elbette olmuş ve olucaktır.Önemli olan böyle şahıslara uymamaktır.Şaşırdığım nokta çok sayıda müridinin bulunmasıdır.Fakat onuda bir şekilde sağlamıştır.Kimisini para ile kimisini saflığı ile...

Bu duruma göre şahsın iyi niyetli olması söylenemez.Allah bütün müslümanları muhafaza etsin.
 

ma'vera

Emektar
Özel Üye
Yıllar önce Mehdilik iddiasında bulunduğunu hatırlıyorum.Yeğenimden , karı-koca öğretmen olan komşularının, peygamber olarak tanıyıp evlerinde boy boy resimleri olduğunu, bunun üzerine komşuluk ilişkilerine mesafe koyduğunu duymuştum.


Yalnız, bu işlerde daha doğruyu daha iyiyi arayıp bulayım derken, bu tip tuzaklara düşme ihtimali çoğalıyor maalesef.İnsan, nefsine hoş geleni değil de,hakikaten vicdanının rahat ettiği ehli sünnet yolunu bulduğunda ,kifayet edip fazla bu işlere karışmamak ve karıştırmamak en iyisi bence.Çünkü öyle bir asırdayız ki ,
Üstadımın dediği gibi
"Halbuki, şu zamanda, kizb ve sıdkın ortasındaki mesafe o kadar kısalmış ki, adeta omuz omuza vermişler. Sıdktan yalana geçmek, pek kolay gidiliyor. Hattâ, siyaset propagandası vasıtasıyla yalancılık, doğruluğa tercih ediliyor. İşte, en çirkin şey, en güzel şeylerle beraber bir dükkânda, bir fiyatla satılsa, elbette pek âli olan ve hakikat cevherine giden sıdk ve hak pırlantası, o dükkâncının marifetine ve sözüne itimad edip körü körüne alınmaz." Evet , insan hakkaniyetle nefis muhasebesi yaptığında vicdanı rahatsız değilse, arayışa girmeye gerek yok.

Bu adama gelince,yıllar önce Mehdilik iddiasında bulunduğunu hatırlıyorum.Yeğenimden , karı-koca öğretmen olan komşularının, peygamber olarak tanıyıp evlerinde boy boy resimleri olduğunu, bunun üzerine komşuluk ilişkilerine mesafe koyduğunu duymuştum.
Allah sırat-ı müstakîmden ayırmasın bizleri....
 

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Ben ilk önce kuranmeali sitesinden yazıları okumaya başladım bir şekilde etki ediyor çünkü ayetlerle örnek veriyor.Ayeti değiştirdiklerinin farkına varılmıyor.Zaten bu sitenin "İmam İskender Ali Mihr" sitesi diye yazmıyor.
Allahın izniyle buda 2 delille ortaya çıktı.
1.Video(İmam İskender Ali Mihr meali en üste kendisinin mealini en doğru kabul ediyor.)
2.Sorularla islamiyet o siteye cevap verdiğini anladım.


Dikkat etmek lazım .Bende daha dikkatli olucağım.

Allah (c.c.)yardımcımız olsun.(amin)
 

Benzer Konular

Üst