Hiçbir Günahın o Amelin Sevabını bozamadığı zikir

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Allah razı olsun.
Bu amele güvenip birçok günah işlemeyin arkadaşlar. Bu doğru olmaz.Çünkü öyle kimseler varki günah işlemek ve nefsin istediğini vermek için bahane arar.Nefsle mücadele içinde olmak lazım.Zaten doğru olanda hiçbir ameline güvenmemektir.Çünkü imanlı ölebileceğini bilmezsin.

Allah imanlı bir şekilde müslüman ve mümin olarak ruhumuzu teslim edebilmeyi nasip etsin amin.
Hocanın dediği gibi kısa zamanda çok sevap kazandıracak ameller var ve bunları sadece bir gıybet günahı bile yok edebiliyor.Söylediği zikirde ise bu sevap yanımıza kalabiliyormuş çok güzel bir müjde.

Zaten bu ahir zamanda ne göz nede mide korunamadı.Haram bakılıp haram olabilecek şüpheli gıdalar yeniyor.

Sevaplarımız yerine günahlarımızı bir hesap edelim bakalım işlediklerimiz kötü amelleri geçebilecek mi?Biz kulluğumuzu yapalım. Ne kadar iyi amel işlersek bu bize ahirette karşımıza çıkacak ve nekadar günah işlersek bu bize ahirette karşımıza çıkacak.Terazi kurulduğunda sadece iyi amelleri ağır basan cennete girecek.Eşit kalanlar veya biraz az olup cehennme gidebilecek olanlar arafta bekleyecek.Sonra ise Allahın rahmet etmesi umulur.

Düşünsenize bir yanında cehennem bir yanında cennet hangisine gireceğini bilmiyorsun korkunç bir durumdur.

ARAF(sürenin adıda araf süresidir.Arafı anlatan ayetler)

46.Artık iki taraf arasında bir perde ve A'raf üzerinde de herkesi simalarından tanıyan bir takım kimseler bulunacaktır. Ümit etmekle birlikte henüz cennete girmemiş olan bu kimseler, cennetliklere: «Selam size!» diye seslenmektedirler.

47.Gözleri cehennemlikler tarafına çevrildiği vakit de: «Ey Rabbimiz, bizleri o zalimler güruhu ile birlikte bulundurma!» demektedirler.
 
Üst