"Hekimler kanserin incir ile tedavi edileceğini öğrenecekler."

Mukeka

Düzenleyici
Moderator
Özel Üye
"Hekimler kanserin incir ile tedavi edileceğini öğrenecekler." | Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.)
KANSER VE İNCİR
Bu paylaşımımız da ülke genelinde ses getirdi.
Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.) "Doktorlar, kanserin incir ile tedavi edileceğini öğrenecekler." buyurdu.
Hasan Arıkan hocamız buyurdular: Ben üstazımız Süleyman Hilmi Tunahan k.s. dan duydum buyurdular ki; "Doktorlar, kanserin incir ile tedavi edileceğini öğrenecekler."
Hasan Arıkan hocamız devamında buyurdular:
Kuru inciri yıkayıp suyunu sızdırın. Kuşbaşı doğrayıp alabildiği kadar kavanoza (hakiki) zeytin yağı ile beraber doldurup ağzını kapatın. 3-5 gün bekletip sonra sabah akşam (aç karına) yiyin. Buna devam edin. Ben nice umutsuz vak'alar gördüm. Cenab-u Hakk bu vesileyle şifa verdi.
Not: Allahü Teala, Kur'an-ı Kerim'de Tin suresinde incirin ve zeytinin üzerine yemin etmiştir. Muhakkak ki Allahü Tealanın, üzerine yemin ettiği şeylerde çok sırlar ve hikmetler vardır.

ŞUNLARI YAPTIKTAN SONRA MUCİZEVİ FAYDALAR GÖRÜRSÜNÜZ.
► Düzenli olarak elma yiyin. Mümkünse her gece yatmaya yakın saatte yiyin.
► Yediğiniz zeytinlerin çekirdeklerini hiç korkmadan yutun.
► Çörek otu yağı için ve saçınıza, cildinize, yüzünüze sürün.
Çörek otunun ölümden başka her derdin devası olduğuna dair hadisler vardır ve günümüzde batı dünyası da yaptığı bilimsel tetkikler ile bu hadisleri doğrulamış ve çörek otunu mucizevi faydaları olan bir bitki kabul etmiştir. Kalp, tansiyon ve şekerden tutun da saç zayıflamasına, dökülmesine ve kırlaşmasına kadar hemen her şeye, yüzlerce farklı rahatsızlığa muazzam bir tesiri/şifası vardır.
► Çörek otunu kokusundan ve tadından dolayı içemezseniz (ki insanların çoğu içemiyor) çörek otu yağının kapsül haline getirildiği ürünler mevcut, onlardan alın ve kolayca sabah akşam yemeklerden önce ikişer adet yutun.
%25C3%25A7%25C3%25B6rek%2Botu%2Bya%25C4%259F%25C4%25B1%2Bkaps%25C3%25BCl%25C3%25BC.jpg

Çörek otu yağı kapsülleri alırken, kullanılan çörek otunun tamamen doğal olduğuna, ısıtmadan soğuk sıkım yapılarak yağının alındığına, yağa başka katkı maddeleri katılmadığına ve kapsül haline getirilirken kullanılan jelatinin domuzdan değil sığırdan üretildiğine dikkat edin.
► İncir mucizesini de kaçırmayın! Kuş başı kıyılarak hakiki zeytin yağında birkaç gün bekletilmiş kuru incir yiyin.
incir-faydalari.jpg

Her gün düzenli olarak, zeytin yağında 3-5 gün bekletilmiş kuru inciri, arada zeytin yağı da yutacak şekilde kaşıkla, sabah akşam aç karnına, yemeklerden önce düzenli olarak yiyin. Zeytin yağı yutmaktan ve içmekten çekinmeyin. Zeytin yağı, meyve suları gibi içilse bile şifadan başka bir şeye sebep olmaz. Hiçbir zararı olmaz.
► Sabahları kahvaltıdan önce besmele ile 21 kuru üzüm yiyin.
kuru%2B%25C3%25BCz%25C3%25BCm%25C3%25BCn%2Bfaydalar%25C4%25B1%2Bhaf%25C4%25B1za%2B21%2Btane%2Bbesmele%2Bile.jpg


Kuru üzüm ile zihniniz açılır, hafızanız uçuşa geçer. Dikkatinizi toplamanız kolaylaşır. Çekirdekli ve kara olanlarından değil, çekirdeksiz ve açık renkli olan kuru üzüm yiyin.
► Türk kahvesi ile aranız yoksa arayı bulun.
kafa-9-17-2.jpg

Türk kahvesi de muazzam bir şifadır ve zihin açıcıdır. Sabahları kahvaltıdan bir saat kadar sonra Türk kahvesi için... Türk kahvesi, abur cubur ve sürekli tatlı yeme isteğinizi de bastıracaktır.
Sallama çayları, plastik bardak ve şişeleri, damacana suları terk edin. İş görür bir su arıtıcı kullanın. Bekleyen ve paketlenip taşınan sulardan uzak durun. Özellikle plastik kaplarda, pet şişelerde taşınan ve güneş görmüş suları içmeyin. Bunların kanser yaptığı yapılan tetkiklerde kesinleştirildi. Normal çay demlemeden önce çayı bir süzgeç yardımı ile bolca soğuk su ile yıkayın. Sadece şunlara dikkat ederek bile kanser olma riskini yüksek oranda azaltacaksınız.
IMG_2049-1724.jpg

► Ayçiçek yağlarını ve margarini terk edin.
Gerekirse başka yerlerden kısın ve paranızı zeytin yağına verin. Damak tadınıza farklı gelirse direnin, bir süre zorlanacaksınız ve birkaç ay sonra alışacak ve hiçbir zorluk çekmeyeceksiniz.
► Kaçınmadan, çekinmeden, imkanınız nispetinde bol bol tereyağı, yumurta, süt ve sağlıklı kırmızı ve beyaz et tüketin.
Piliç ve yumurta sektöründe de insanlık dışı oyunlar dönüyor. Güvenilir, tamamen doğal ve ahlaki şartlarda üretilmiş ve oynanmamış yumurta satan satıcılar bulup onlardan alış veriş edin. Bu bozuk düzenin değişmesi için, her nerede dürüst üretici ve satıcı bulursanız destekleyin. Marketlerde artık ekonomik fiyatlara günlük sütler bulunabiliyor. Süt gibi görünen uzun raf ömrü olan, içine türlü kimyasallar karıştırılan karışımları almayın, içmeyin, kullanmayın. Meyve suyu oldukları iddiası ile satılan boyalı sulardan uzak durun.
► Tam da burada bir uyarı yapmam gerekiyor. Bu yayını beğenip profilinize ya da sayfanıza paylaştığınızda, arkadaş listenize ya da takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden, Facebook tarafından gizlice sansürlenmediğinden emin olun. Facebook yaklaşık yedi senedir Akademi Dergisi yayınlarını ve Mehmet Fahri Sertkaya yazılarını sansürlüyor. Bu sansürü defalarca ispat edildi. Böyle bir hali fark ederseniz, bu yayını özel mesajlar ya da mail yolu ile yakınlarınıza, sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz. Bu yazıyı, ticari bir maksat olmadıktan sonra her ortamda kopyalayarak paylaşabilir, çoğaltabilirsiniz.
► Helal sertifikası hilelerine aldanmayın! Türkiye'de ve dünyada gerçekten helal ürünler üretilmesini sağlayacak, bu üretimleri hakkı ile denetleyecek ve helal gıda sertifikası verecek tek bir kurum, kuruluş, vakıf, dernek yok. Türkiye'de en meşhur ve güvenilir olmuş helal gıda sertifikalandırma kuruluşlarının helal sertifikası verdiği ürünlerin bile çoğu helal kriterlerine ve sağlık kriterlerine uygun değil. Bu hususlarda sık sık yayınlar yapıyoruz. Arama motorunda "Akademi Dergisi helal gıda sertifikası hileleri" yazarak aratabilirsiniz.
► Zeytin yağını da çörek otu yağı gibi için, sürün, bol bol kullanın.
Zeytin yağı hakkında da hadisler var ve artık bunları modern tıp bile ispat etti. Avrupalılar bile bunlara kıymet verip tüketmeye çalışıyorlar.
► İlaç endüstrisinin soygunundan kurtulun. Bir yeri düzeltmeye kalkıp başaramazken, onlarca yeri de bozan ilaç görünümlü zehirlerden kurtulun. Bir ilaç bir insana yıllarca reçete edilir mi?

Sağlıklı gıda tüketemediğiniz için ilaçlara mahkum oluyorsunuz ve o ilaçlar size, eksik tükettiğiniz için sağlığınızın bozulmasına sebep olan vitaminleri, proteinleri, mineralleri, lifi vermediği sürece aslında ilaç değildir. Ve bu sistem bir sömürü çarkıdır.
Sizin eksiğiniz, gıdalardan yeterli değerleri alamamanız. Hayatınızda besleyici meyve, sebze ve dolayısı ile lif yok, yeterli vitamin, protein ve mineraller yok. Bunları almaya çalıştığınız sebze ve meyvelerde can yok. Adeta çöp yiyorsunuz. İhtiyacınız olduğu halde eksik kalan bu şeylerin vücudunuza girmesini sağlarsanız, vücudunuz zaten hastalıklarla savaşacak şekilde yaratılmış ve siz ne olduğunu bile anlamadan vücudunuz gereğini yapıp hastalıklarla savaşır ve yener.
İşte bu zamanda kuru incir tarifini, çörek otu yağını, zeytin yağını aklı başında her müslüman kullanır ve diğer tarif edilen hususlara da dikkat eder. Maddi imkanı olanlar bunların yanına hakiki bal da katar.
Çaylarınıza toz şeker yerine hakiki bal ve tarçın katmayı da deneyin. Tarçın da kolayca/zorlanmadan tüketilebilen ve çok faydalı bir bitkidir. Çok sıcak iken çaya bal katılmamalıdır. Hakiki bal buz dolabına konmaz. Kapalı bir kutuda, serin bir yerde binlerce sene geçse bile bozulmaz. Piramitlerden binlerce sene sonra çıkarılan ballar hala yenilebilecek haldeydiler.
► Balı ve zeytin yağını buz dolabının dondurucu kısmına koyun. Donuyorlar ise doğallardır. Kısmen donup kısmen donmuyorlarsa, donan kısmı doğal, donmayan kısmı başka bir malzemedir. Hiç donmuyor ise o ürünün bal ya da zeytin yağı ile alakası bile yoktur. Bu size şaşırtıcı gelmesin, çünkü piyasada hiç arı görmemiş sözde ballar tonlarca satıldı, satılıyor. Başka başka ucuz yağlar karıştırılarak ve biraz aroma biraz renklendirici de katılarak şeklen zeytin yağına benzetilen yağlar da halen tonlarca satılıyor.
► Şifa niyetine kullandığınız ürünlerden beklenen faydayı görmediyseniz, hakiki diye sahtesini, doğal diye katkı maddeli ve ilaçlı olanını, taze diye bayat olanını aldınız demektir. Ya da düzenli kullanmayıp ihmal ettiniz demektir. Şu tarif edilenlere riayet eden birisinin sağlıklı olmaması, hasta olması, sağlığı bozulmuş olsa da şifa bulamaması başka türlü mümkün değildir.

Her biri birbirinden faydalı diğer on binlerce yazımı, arama motoruna "Mehmet Fahri Sertkaya" yazıp aratarak bulabilir ve onlardan da istifade edebilirsiniz.
***
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

okuryazar

Uzman Üye
ilk defa duydum, gercektende bir veli ölüm hastalığından başka her hastalığın çaresi var demis dogru demis
 
Üst