En Kısa Ve Etkileyici Cuma Mesajları 2014

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Yeni kısa güzel cuma günü için mesajlar, etkileyici ve kısa facebook için cuma sözleri.

en-guzel-cuma-mesajlari-2014-2.jpg


Allah’tan bir dua gibi Resulullah'tan (sav) bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar…

Öyle bir duada bulun ki; günahın tövbenin büyüklüğünden dolayı ağlasın. Şeytandan Rabbine sığınki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın.Hayırlı Cumalar.

Cuma gecesi ve gününde,edilen tüm dualarin kabul olduğu bir an vardır. Cumanın gündüzü,gecesinden daha değerlidir webokur.com Rabbim cumamızı ve edilen duaları kabul etsin inşallah. Allah’ın Selamı, Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun! Gününüz aydın Cumanız da Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

Ettiğiniz her dua derdinize deva, sağIığınıza şifa, gözünüze nur, gönIünüze huzur, aiIenize ve sevdikIerinize huzur versin. HayırIı cumaIar diIerim.

en-guzel-cuma-mesajlari-2014-1.jpg


Rabbim!(kin, kibir ve kim ne der) hastaIıkIarından sana sığınıyorum. Bu güzeI cuma gününü senin rızanla sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip et. Amin. Cumamız kutlu oIsun.

Allah'ım! Bizleri, her tarafta haddini bilen, Mahşer günü Beraat Edip Yüzleri Gülen Kullarının arasına kat. Hayırlı ve Nurlu Cumalar…

Dua gülünü bilir misiniz? Yeryüzünde suIanır, gökyüzünde açarmış. MeIekIer, kuIunuzdan diyerek Rabbimize sunarmış. DuaIarda buIuşmak diIeğiyIe HayırIı Nurlu CumaIar.

Dualarınız makbul ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim olsun. kazancımızı bereketli, kalpleriniz ve evleriniz huzurla dolsun Hayırlı Cumalar…

Allah'ım sen kaIbi kırık olanların sığınağı, yoIda kaIanların yoIdaşı, sen yaInızIığa arkadaş oIan ve bütün yüreklerin dert ortağısın. Rabbim bizi bizden uzağa at, senden uzağa atma. mübarek cumanız kutlu oIsun.

en-guzel-cuma-mesajlari-2014-3.jpg


Kimi zamanIar vardır en muhabbetIi en uhuvvetIi ve en güzeI, en içten müminin bayramıdır böyIe zamanIar. en güzeI günün cuma bayramın oIsun. duayIa
 
Üst