En İyi Antivirüs Programı ?

  • Konuyu başlatan VEHUL
  • Başlangıç tarihi

En İyi Antivirüs Programı

  • Kaspersky

    Kullanılan: 13 35.1%
  • Eset Nod32

    Kullanılan: 13 35.1%
  • McAfee

    Kullanılan: 1 2.7%
  • F-Secure

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Norton

    Kullanılan: 4 10.8%
  • BitDefender

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Panda

    Kullanılan: 0 0.0%
  • AVG

    Kullanılan: 2 5.4%
  • DoctorWeb

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Avast

    Kullanılan: 4 10.8%

  • Kullanılan toplam oy
    37
V

VEHUL

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,

Sizce en iyi antivirüs programı hangisi? Artılarıyla ve eksileriyle yorumda bulunabilirseniz sevinirim. Anketdeki seçeneklerde olmayan bir yazılım kullanıyorsanız veya bu yazılımlar dışında kullandığınız güvenlik yazılımları varsa (antispyware, rootkit avcıları, antikeylogger, siteadvisor vb. gibi) bunları mesajınızda belirtebilirsiniz.. Bakalım en çok oyu hangi program alacak. Selametle,
 
V

VEHUL

Ziyaretçi
bana sıkıntı vermeyen tek virüs programı nod32


Selamün aleyküm...Nod32 antivirüs programının bir çok sürümünü yıllarca test ettim. Kötü demiyorum ama keşke size sıkıntı verseydi...Bir antivirüs programı hiç sıkıntı vermiyorsa ( bilgisayarı yavaşlatmak yönünden özellikle) o antivirüs programını incelemeye eksi bir notla başlarım.

Her zaman söylediğim bir benzetme ile anlatayım;

Antivirüs programlarını arama yapan trafik polislerine benzetirim. Fatih Sultan Mehmet köprüsünde bir trafik polisi düşünün. Trafik polisi sizin antivirüsünüz, geçen araçlar yolcular ise bilgisayarınıza giriş çıkış yapan her bir veri. Trafik polisi işini iyi yaparsa trafik hafif aksar fakat güvenli bir geçiş olur ve kanunlara aykırı iş yapan veya malzeme bulundurup taşıyan bir araca geçiş vermemiş olurlar. Bu zararlı malzeme taşıyan araçlar sizin bilgisayarınıza girmek için bilgisayarınızın port (köprü) bölümlerinde bekleyen trojanlar, spware ve diger casus yazılımlardır. Şayet trafik polisi (antivirüsünüz) işini iyi yapmazsa trafik çok akıcı bir şekilde ilerler fakat bir o kadar da tehlikenin geçmesine de davetiye çıkarır. Selam ve dua ile.
 

Mu@YMe

Vip Üye
Özel Üye
:S:S:S:S:S:S:S:üzgün:

trafik polislerini severim:bayıl:

bilgi için teşekkürler
 
V

VEHUL

Ziyaretçi
:S:S:S:S:S:S:S:üzgün:

trafik polislerini severim:bayıl:

bilgi için teşekkürler


:) Rica ederim. Bu anlattığım antivirüslerin firewall (güvenlik duvarı) özelliğidir. Bir çok farklı yönlerini ele alarak yakında detaylı bir anlatım hazırlayacağım. Selametle
 

__DURU__

KF Ailesinden
Özel Üye


nod-32 ve ad-aware'yi birlikte kullanıyorum.oldukçada memnunum özellikle pc kasmaması açısından..tavsiye ederim.tabii seçim sizin!...
 

katade

Tecrübeli
nod32 kullnıyorum şimdiye kdar muayme ablanın dediği gibi skıntı yaşamadım...
şu zmanda en çok yaygın olarak nod32_norton_kaspersky_kullanıyo diye biliyorum,yanlışta biliyor olabililrm
bi proğram en çok tercih edilen proğramsa kötü olmasa gerek
:tşk: anket için
 

enes61

KF Ailesinden
Özel Üye
mahalleden bi arkadaşim bana virus programi kullanmama gerek olmadıgını söyledi ben ilgilenirim dedi ben başlı başina bir virusum zaten
 

Bitter

KF Ailesinden
Özel Üye
kaspersky. nod32, ad-aware, mCafee, microsoft security bunların hepsini kullandım. Ama en iyisi norton diyebilirim..
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
ilk olarak kasper kullandık, biz onu bırakmak istedik lakin yakamızdan düşmedi, sonrasında panda ve avast denedik kısa süreliğine, daha sonra 2 seneye yakın nod32 kullandık, biz ondan o da bizden memnundu yine de severek ayrıldık onunla da, şu an avg kullanıyoruz kendisiyle de bir sorunumuz yok şükür.
 

yEmRe

Kıdemli Üye
Kademeli
herkesin farklı nedenleri var anlaşılan, amaca göre değişir antivirüs seçimi. şahsen nod32 kullanıyorum 2 yıldır ( bedava sınırsız kullanım lisanslısını buldum :) ), yanında da combofix atıyorum arada, şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. mutluyuz inşAllah :)
 

hicret622

Deneyimli Üye
Kademeli
Bu sitede bile null (çalıntı) kullanımdan bahsediliyorken diğer sitelerde neler olur acaba !!! Burada yazan arkadaşlardan kaçı kullandığı programın lisansını kendi parasıyla satın aldı bir de bunu yazsalar iyi olur. Kul hakkına girmeyin Ey Müslümanlar !!!

Avira antivir personel kullanıyorum ücretsiz sürümü normal bir pc kullanıcısı için ideal bence, ama önüne gelen programı indiren bir ara işime yarar indireyim dursun diyen böyle boş uğraşlar içine girenlere yeterli olacağını sanmıyorum.

Pc nin çökmesi benim cehenneme sürüklenmemden iyidirher hâlükârda...
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Burada yazan arkadaşlardan kaçı kullandığı programın lisansını kendi parasıyla satın aldı bir de bunu yazsalar iyi olur.
istersen saymaya başlayalım sahasan 1
konuyu dağıtma anket konusu altında yazdıklarına bakar mısın?
Bu söylediklerin için ayrıca bir konu açsan daha iyi edersin.
 
Üst