Dailymotion’a ve Foruma Video Nasıl Eklenir?

KF_Admin

Administrator
Forum Administrator
Esselamualeyküm

Öncelikle üye olmanız gerekiyor. Üyelik ücretsiz.
dailymotion.com adresine giriyoruz ve sağ üstte Create an account‘a (bir hesap oluşturun) tıklayarak üyelik sayfasına geçiyoruz.Üyelik sayfasında gerekli yerleri doldurarak çok kısa sürede üye olabilirsiniz.Daha sonra yapmanız gereken mail adresinize gelen onay linkini tıklamak o kadar.

Şimdi de video eklemeye bakalım. Üye isminizle giriş yaptıktan sonra sağ üstte video ekle veya türkçe kullanmayanlar için upload videos yazan yere tıklayın. Gözat (browse) butonuyla yükleyeceğiniz videoyu bilgisayarınızdan seçin ve yükle tuşuna basın. Yükleme bittikten sonra videonuzun başlığını, anahtar kelimelerini ve istiyorsanız açıklama yazıp onaylayın. Videonuzu başarıyla yüklemiş oldunuz.


Şimdi de, dailymotion'a eklediğiniz videoyu foruma nasıl ekleyeceğimize gelelim:


eb6lw6.jpg


Dailymotiondan forumda paylaşmak istediğiniz videoya tıklayın ve videonun altında bulunan ( Resimde Kırmızı kutuya alınmış bölümden) Permalink içindeki linki kopyalayın.
Forumda butonuna tıklayıp, permalink içinden kopyaladığınız linki
dailymotion kodunun içine yapıştırın ve videonuz artık forumda görünsün.

Hayırlı Uğurlu Olsun...
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Şu aralar dailymotion kodu (
daily.gif
) hata veriyor, düzeltilene kadar dailymotiondan foruma video eklemek için:


önce dailymotionda bulunan video kodu İslami Forum Sitesi - Videolar bölümünden uygun bölüme eklenir (aynen yukarıda anlatıldığı şekilde) ve daha sonra resimde görünen "BB kodu" kopyalanıp direk forumda açılan konuya yapıştırılır ve video foruma eklenmiş demektir.


adszuz.png
 
Üst