Cinler kameralara gözükür mü ?

oflubilal

Üye
Üye
Hayırlı akşamlar Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun ! Son zamanlarda youtube ' da trendlerde bazı kanallarda cinlerin olduğu yerlere, büyülerin yapıldığı yerlere, ve kafir olan cinleri avlamaya gidiyorlar . Sual: bu insanlar sözde tılsım yaptırıp yada kendilerini okutturup cin çarpmıyormuş , videolarda ya ateş yanıyo yada saydam olarak gözüküyor yada ses çıkarıyorlar ben bunların kurgu olduğunu düşünüyorum islam dininde ilmihal kitapları pek açıklama yapmamıştır şimdi bunlar doğru yoldamılar yoksa sahtekarlar mı okutulan insanı cin çarpmaz mı ? ona bulaşmaz mı ?
 
L

La tağut

Ziyaretçi
Allah insi ve cinni şeytanların şerrinden korusun
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

SETR

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
gözükse ne olur gözükmese ne olur?
kardeşim burada önemli olan konu şudur cin denen varlıklar vardır, ancak filimlerde gösterildiği gibi insana tamamen zararlı düsman olan canavarlar olmadığıdır, ancak onların da müslümanları, gayrimuslimleri, muzırları bulunduğu için zaman zaman çok nadir de olsa bazı insanlara musallat olabilmektedirler, ancsak burada dikkat edilmesi gereken husus genelde bu musallat oldukları kişilerde dini açıdan zayıf vehham insanlara hastalıklarının ve gafletlerinin de yardımıyla daha kolay zararlar verebilmektedirler.
Bizim ise üzerimize düşen gereksiz yere onlarla meşgul olmamak ve dinimizi bihakkın yaşama gayretinde olmaktır. Unutulmamalıdır ki Allah cc dilemedikçe size hiçbirşeyin ne faydası ne de zararı dokunabilir.
 
Son düzenleme:

oflubilal

Üye
Üye
kameralara gözükmesinin sebebini sorduğum zaman youtube de gezen birçok yok cin deresi yok cinli köy gibi yerlere gidiliyor sonra birinde saydam bişey gördüm bu soruyu sormamın nedeni bu yotuberler hilekar mı değil mi ilmihal kitaplarını araşatırdığım zaman enfazla 4 sayfa yazmışlardır araştırılmasın pek üstüne düşmeyin diye uyarılıyoruz yoksa banana gözüksün gözükmesin kamera montajı mı değilmi bu yani
 
Üst