Bilgisayarınızın Daha Hızlı Açılması İçin

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Resimlerle Anlatmaya Çalıştım Arkadaşlar;
İşletim sistemlerin süresini gösterme saniyesi normalde 30 saniyedir. Hangimiz bakıyor ki işletim sistemleri özelliklerine? Zaten biliyoruzdur. Sizce 30 saniye de gereksiz değil mi? Ben onu 15 saniye yaptım.

Alıntı
 
Son düzenleme:
V

VEHUL

Ziyaretçi
Ek olarak şunuda uygulayınız: Başlat>>>>Çalıştır>>>>msconfig komutunu girerek enter a basın..açılacak olan pencerede Başlatma bölümünü seçiniz. Burada gereksiz gördüğünüz programların açılışta otomatik çalışmasınıı devre dışı bırakarak sisteminizin daha hızlı açılmasına fayda sağlamış olursunuz. Bu işlemi forumda yayınladığım Yourunistaller programı ile daha pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Bilginize.
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Ek olarak şunuda uygulayınız: Başlat>>>>Çalıştır>>>>msconfig komutunu girerek enter a basın..açılacak olan pencerede Başlatma bölümünü seçiniz. Burada gereksiz gördüğünüz programların açılışta otomatik çalışmasınıı devre dışı bırakarak sisteminizin daha hızlı açılmasına fayda sağlamış olursunuz.


evet bu da epey faydalı bizim genelde program yükledikten sonra yaptığımız bir işlem , bilmeyenler için hatırlatmada fayda var ellerinize sağlık
:tşk:
 
Üst