Ben 13 yaşındayım ve kapanmak istiyorum

  • Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
ben 13 yaşındayım ve kapanmak istiyorum 7.sınıf öğrencisiyim ama arkadaşlarımın tepkilerinden çoook korkuyorum ama kapanmanında farz olduğunu biliyorum lütfen yardımcı olun içime su serpmiş olursunuzzz
 
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
bende 13 yaşında 7. sınıf öğrencisiyim ve daha yeni sorumlu oldum. Bizim okulda bir ilki gerçekleştirdim ilk defa okulun bahçesine kadar kapalı olarak bir öğrenci girip çıkıyordu.İlk başta bende tepki alırım diye korktum ama sonra nefsimi yendim. taktıp başörtümü gittim okula ve herkez çok beğendi. Gerçi beğenmeselerde ben davamdan vazgeçmem. Böyle kararlı genç kızlar olalım inşallah.
 
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
Ben 13 yasındayım ve arkadaslarım acık cok acık dıyebılırm bende sort falan gıyıyordum takı muslıman oldugumu hatırlayasıya kadafr bır gun okula gıdıyordum bırde gec kalmıstım bırden bırsey benı durdurdu eve dondum ablamın uzun etegını basortusu taktım ablam acıktır bırde yanı bar kızı ıste annemde acık babamda zaten namazı bırseyı yok ben su an kapalıyım annem baya kızdı ama benı annem yanarken kurtarmıyacak benı namazlarım ve ınsallah basortum kurtarıcak su an 13 um ve gurur duyuyorum ablam bagırıyor falan basortulerımı yaktı annemde karsı cıkıyoduda artık cok mutlu annemde kapandı babamlada komnustum namaz kılıyorlar bırtek ablam ıste ama mutluyum gurur duyuyorum bırde perdesu gıyıyorum cok mutluyum acık kızlara sozum su ben dha cocugum ama dar pantalonlar falan erkekler sızı kurtarmıyacak mını elbıseler kurtarmayacak sızı kuranı kerım ve ınsalah ortunuz kurtaracak sevgıler muslüman kız :)
 

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Allah razı olsun.
Böyle bir değişim şok edici.Allahın izniyle olunca oluyor.
Allah sizlere hidayet vermiş rahmet etmiş.İnşAllah dahada iyi olursunuz.
Ablanızada dua edin.Onu ihmal etmeyin.Hepiniz dua edin.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
E

elhamdülillah müslümanız

Ziyaretçi
bende kapanmak istiyorum bende 13 yasındayım bende 7.sınıfa gidiyorum fakat okulda nasıl başımı örteceğimi düşünüyorum lütfen yardımcı olun
 

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
bende kapanmak istiyorum bende 13 yasındayım bende 7.sınıfa gidiyorum fakat okulda nasıl başımı örteceğimi düşünüyorum lütfen yardımcı olun
Çevrenize aldırmayın.
Örtünmenin gerekliğini iyice anlayın.Allahın emri olduğunu ve Allah kulları iyi bildiğini ve en iyisini istediğini bildiğini bilin.Görünen ve görülmeyen birçok faydası,fazileti ,hikmetleri vardır.Örtünmenin tüm faydalarından yaralanacağınız gibi örtünmemeninde tüm olumsuzluk ve zararlardanda Allahın izniyle örtünerek kurtulursunuz.

Size dünya ve ahirette çok faydası olacaktır.Eğer şimdi örtününürseniz ve alışırsanız ileride sıkıntılarınız olmaz.Allahın emrettiği gibi yaşar ve Allahın koruması altında olursunuz.

Elbette arkadaşlarınız biraz sizi sıkıştırabilir ama onlara uymamalısınız.Bu tür şeyler yaşarsanız ve onlara uymazsanız elbette ecriniz kat kat artar.Kötülüklerden sakınmanında ecirleri var.

Allahın emrini üstün tutun kuldan değil Allahtan utanın.Kuldan korkmayın Allahtan korkun.

Şüphesiz hesap günü çok çetindir ve ne arkadaşlarını aileniz ne çevreniz sizi bu hesaptan kurtamaz.Allah hesap sorucu olarak yeter.Dünya ve ahirette huzur içinde ve Allahın koruması altında geçirmek istiyorsanız örtünün.

Ölüm her an gelebilir sonra örtünürüm demeyin.Şeytanın vesveselerine ve nefsinize asla kanmayın.Doğru olan Allah rızası için örtünmek ve onun emrine uymaktır.
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Meraba ben 13 yaşındayım ve bu kurban bayramında kapandım . Ve çok mutluyum :) inşallah sizde korkularınızı yener kapanırsınız :)

ne güzel maaşallah, Allah hayırlı mübarek eylesin, şu güzel günlerde böyle haberler bizleri sevindiriyor gençler, Allah da sizleri sevsin ve sevindirsin inşaAllah.
 
M

Misafir Yorumu

Ziyaretçi
bende 3 yaşındayım 7. sınıf öğrencisiyim kapanmak istiyorum ailemin yarısı kapalı ama çevrem açık çevremden gelecek olan etkilerden korkuyorum bundan sürekli erteliyorum şimdi okullar kapandı ve ne yapacağımı bilmiyorum okullar açılınca arkadaşlarımın tepkileri ve çevremin tepkileri nasıl olacak kötü bir tepki geleceğinden çok korkuyorum.
 
Üst