Ağlamak istiyorum...

*TuanA*

Vip Üye
Özel Üye







ALLAH'im! Sen'den diliyor ve dileniyoruz: Gözlerimize yas ver ve bizi aglat! Merhamet etmen için. Sen'den uzak kalis hasretini duyamayisimiza aglat! Gönlün sak sak olusuna, agyar atesine yanisina, öyle aglat ki, sineler kebap olsun. Ondan bir bir feryat ciksin, melegi ve felegi velveleye versin.

Beni de aglat; gece kadar karanlik ruhuma sefkat et de aglat! Aglamalarima dahi aglamam lazim geldigi için aglat!
Bukulmus su kaddime, solgun ve olgun rengime, burulmus boynuma ve kirik kalbime merhamet et de aglat!
Su en sakin anda, sizlanislara cevap verdigin dakikalarda, kapkara gönlümle degil, Sen'den baskasina secde etmeyen basimla sana dönüyor, titreyen dudaklarimla aglatmani diliyorum.

Heyhat ki "merhamet, merhamet" diyecegim an, bir hail gibi günahlarim karsima dikiliyor ve içimde yigin yigin burkuntu meydana getiriyor. ALLAH'im! Benim uzakligim itibariyle degil, Sen'in yakinligin hürmetine kâlbime rikkat ver ve öyle aglat ki, kendimi kaybedeyim, yolunda ar ve haysiyetten geçeyim, ta
"Bu delidir" desinler..

"Gidip boynumda zincir ile Ravza-i Pak'a, o denli aglayam ben ki, görenler hep beni dîvâne sansin" Ola ki, düsen damlalardan bir tanesi askina dusmus olur; iste o, benim için ummanlara bedeldir. Sehid kani kadar aziz gözyaslari içinde nefesim kesilirken varlik sirrini bana duyur. Su kararsiz gönlümü doyur. Hicabimdan yuzumu saklamaya calisayim. Habibi'ne görünmek istemeyeyim. Pisdarim ve ali rehberimden kacayim. Sonra bir ali dîvan kurulsun. Ben zülüfleri daginik, hiçkiriklari girtlaginda dügümlenmis, yüzü karalarin ugramadigi o dîvâna çagrilayim "La tüahizna" kalkaniyla huzura varayim. Kirlerime göz yumup "bu da bizdendi" desinler; dilenciye bir mülk bagislasinlar. col yolcusunu sevindirip bir bulut ve bir meltemle imdadima yetissinler. Sevincimden orada yigilip kalayim.
Gözyaslarim icinde bogulayim...


AMİN....
 

FERASETLİ

KF Ailesinden
Özel Üye
La tüahizna" kalkaniyla huzura varayim. Kirlerime göz yumup "bu da bizdendi" desinler; dilenciye bir mülk bagislasinlar. col yolcusunu sevindirip bir bulut ve bir meltemle imdadima yetissinler. Sevincimden orada yigilip kalayim.
Gözyaslarim icinde bogulayim...
Allah razı olsun... Amin Amin
 
Üst