3D Karekod İmzanızı Nasıl Kendiniz Yaparsınız?

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
3D Karekod İmzanızı Nasıl Kendiniz Yaparsınız?

Merhaba Arkadaşlar, Çevrenizde görmüşsünüzdür belki bazı kişiler kartvizitlerine 3D barkod veya karekod bastırıyorlar. Bu akıllı bir telefonla okunup kolayca adres defterine kaydedilebiliyor. Böyle bir 3D karekod içine unvan, isim, tel, cep telefonu, mail, web sitesi ve adres bilgileri giriliyor. Bu 3D karekodu i-nigma gibi bir uygulamayla okuduğunuzda tüm bilgiler ekrana geliyor, kolayca adres defterinize ekleyebilirsiniz. Mesela bir arkadaşınızı ziyarete gideceksiniz Googlemaps uygulamasını başlattınız, arkadaşın adını girince onun adresi otomatik geliyor ve yol tarifi yaptırabiliyorsunuz. Akıllı telefonu Outlook ile senkronize edince adresler otomatik olarak Outlook geçtiği için el ile bir şey girmenize gerek kalmıyor. Topladığınız kartvizitleri biriktirmenize gerek kalmıyor.

3D Karekod imzanızı nasıl kendiniz yaparsınız?
goQR.me bağlantısını tıklayınız. Açılan ekrandan vCard sekmesini seçiniz ve bilgilerinizi giriniz. Oluşan 3D karekodu indirip saklayınız. Bunu kartvizitinizde veya e-postalarınızda imza olarak kullanabilirsiniz.


3D karekod okuyucu uygulaması olarak i-nigma yı öneririm. AppStore dan veya Android store veya Blackberry den akıllı telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Bu anlatım Sinan BALCI tarafından yapılmıştır.
Sevgili Hocama bu vesileyle teşekkür ederim.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst