2.el tesettür sitesi

bedr313

Yeni Üye
Üye
Sizde benim gibi 2.el ürünlere sıfırdan daha çok ilgi gösterenlerdenseniz yeni siteme beklerim inş.

Sitede 2.el kendi diktiğim feracelerimi,baş örtüleri ve bazı sıfır ürünleri satıyorum inş.Dine uygunsuz içerik bulundurmamaya dikkat ettim inş.


Siteye girmek için tıklayınız:

Kod:
http://peygamberhu.pe.hu
Not:Eğer linkle giriş yapmayıp adres çubuğuna elle site adresini girmek isterseniz ozaman htpp ile başladığına dikkat ediniz.yoksa direk www. yada htpps vs. uzantılarla giriş yaparsanız olmayabiliyor.Gönül isterdiki alışılmış uzantılarla sitem olsun fakat hosting sevrisinden kaynaklandı bu durum:(Hemen hemen ilk site deneyimim diyebilirim inş.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cenneteyn

Yolcu..
Kademeli
linke iki kez http yazilmis o yüzden hata veriyor, bir yönetici linki düzeltip konuyu da site tanitimi forumuna tasiyabilir mi?

bir de genelde forum üzerinden ticari icerikli konulara izin verilmiyor ve olusabilecek olumsuzluklara karsi sorumluluk kabul edilmiyor diye biliyorum, bu konu ile ilgili yonetimden izin aldınız mı? Ayrıca merak ettim neden 2. el eşyaların hepsi size mi ait? Neden satıyorsunuz ihtiyaçtan mı? Boş durmasın diye mi? Çünkü sitenize göz gezdirdim 2. el cep seccadesi ve sarık gibi bazı şeylere ücretsiz yazmışsınız da.
@bedr313
 
Üst