Türkiye'nin En Önemli Sorunu

Türkiye'nin En Önemli Sorunu Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    267

MechuL

Tecrübeli
neymiş kürt sorunu anlatırmısın benim sahip oldugum hangi hakka sahip degiller! hepsini kıyasdlamıyorum içlerindeki bir kaç hain yüzünden bütün kürt vatandaşları topluca hedef haline geldi


Olaya farklı bir açıdan baktığımı belirtmek isterim. Kürt sorunu derken bazı kürt vatandaşların bağımsızlık mücadelesi yüzünden çıkardığı savaşları ve kaybettiğimiz masum insanları kastetmiştim.
Sizin dediğiniz mevzuya gelince bu sadece kürt vatandaşlarda değil her kesimde mevcuttur. Ki hiç kimse ikiz kardeşler bile aynı değilken o insanların aynı olması beklenemez. Ancak Kurunun yanında yaş da yanıyor. Her ne kadar hepsinin aynı olmadığını bilsek de çoğumuz ön yargılarımız yüzünden hepsini bir görüyor.
 

' Yaren

KF Ailesinden
Özel Üye
Ben türküm sen kürtsün.Hepimiz gerçekten kardeşiz diyeni görmedim.kürtler daha fazla ezildiğinden , daha fazla dışlandığından dolayı belkide böyle bir sorun var.Kimse bana gelipte sen lazsın senden herşey beklenir,siz her türlü haltı yersiniz laz değilmisiniz diyeni duymadım ama kürtlere bu çok fazla yapılıyor.Bizler bile bu ayrımı yapıyoruz hemde fazlasıyla.sonrada yok yok biz hiç ayrım yapmayız türkle kürt kardeştir deniyor.Ankette de bu şık olmamalıydı bence.Sırf doğduğu memleket yüzünden dışlanan insanlar çok var.
kürt değil mi ha ha ha,sakın kürtlerle arkadaşlık etme v.s.. Enes abininde dediği gibi içlerinde ki bazı hainler yüzünden hepsi birmiş gibi tutuluyor sanki türklerin içinde böyle hainler yok.Böyle kürt türk ayrımını bırakıpta bizz Müslümanız denmeli artık.

9.şık dışında hepsi..
 
Üst