Kan Grubunuz Kişiliğinizi Anlatır mı?

__DURU__

KF Ailesinden
Özel Üye
Bir Japon enstitüsüne göre, kan grupları, kişilik özelliklerimizi göstermektedir. Peki sizce?

0 Grubu

Lider olmak istiyorsunuz ve hedefinize varıncaya dek savaşıyorsunuz. Tam bir trend kurucususunuz, sadık, tutkulu ve kendine güvenensiniz. Zayıf taraflarınız: kıskançlık ve kibir ve fazla iddialı olmanız.

A Grubu

Uyumdan, barış ve düzenden hoşlanıyorsunuz. Başkalarıyla iyi çalışıyorsunuz ve duyarlı, sabırlı ve duygusalsınız. Zayıf taraflarınız arasında inatçılık ve dinlenmeyi bilmemeniz gelir.

B Grubu

Tamamen kendinize özelsiniz ve kendiniz merkezlisiniz, içtensiniz ve bu içtenliğiniz herşeyi kendi bildiğiniz gibi yapmanızı sağlıyor. Yaratıcı ve esneksiniz, kolayca her tür duruma uyabiliyorsunuz. Aşırı özgür olma ısrarcılığınız bazen sizi aşıyor ve bir zayıflık gibi olabiliyor.

AB Grubu

Cool ve kontrollü, genelde herkes sizden hoşlanıyor ve her zaman insanları rahatlatıyorsunuz. Doğal bir eğlendiricisiniz ama aynı zamanda taktikçi ve doğrucusunuz da. Cool and controlled, you're generally well liked and always put people at ease. You're a natural entertainer who's tactful and fair. Ancak soğuk ve duygusuzsunuz ve karar vermekte güçlük çekiyorsunuz.
 
Üst