Kapanmak istiyorum veya istemiyorum muamması

  • Konuyu başlatan Misafir Sorusu
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir Sorusu

Ziyaretçi
Ben daha önce bir kere 5. sınıfın 2. döneminde insanlara özenip kapanmıştım. Ama mutlu olamayacağımı anladığımda 6. sınıfta açıldım. Yani sadece 1 dönem sürdü kapalılığım.

Sonra ailem açıldığımı kabulllenmedi. Biraz bekledim belki zamanla olur diye üstlerine gitmedim ama inanın hiçbir etkisi olmuyor. 7. sınıfa geldim artık dayanamadım açılacağımı söyledim. Babam çok kızdı hatta beni okulu açıktan okutmakla tehdit etti. Çok güzel meslek hayallerim olduğumu bildiği için yaptı bunu. Her gece ağlıyordum ama bir faydası olmuyordu. Ben de okula giderken evden kapalı çıkıp serviste açıyordum ama herkes arkamdan konuşup duruyordu. Arkadaşlarımın çoğu kapalı olduğu için burada bir özenme falan yok bazı arkadaşlarım açıldığım için hakkımda dedikodular yayıyorlardı. Ama serviste açmaya başlayınca açık geldim sanıyorlar ve dedikodular bitti. Fakat geçen hafta kursa açık gittim bu hafta kapalı gitmeye zorladılar gitmedim. Bir gece ağlarken aklıma bir fikir geldi telefonu elime alıp dedemi aradım eğer böyle yapmaya devam ederlerse 2. dönem Konya'da yaşamaya başlayacağım.

Dedemgilin yanında dedem dindar bie insan olmasına rağmen ağlamama dayanamıyor ve karışmayacaklarını söyledi tehditleri anlattım. Dedem babamla konuşacak inşallah. Konya'ya gideceğim.
 
Üst