Veda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mukeka

Düzenleyici
Moderator
Özel Üye
Kunfeyekun sakinlerine her şey için teşekkür eder ve bir daha yazmamak üzere siteye veda ediyorum. Allaha emanet olunuz. Ehli sünneti anlatma yolunda sizlere yardımcı olmaya çalıştım baktım ki olmuyor benim hiç kimse ile alıp veremediğim yok ancak benim görüşüme göre Peygamber+Sahabe+Tabiin+Tebei Tabiin+Altın Silsile imamlarına+ Ecdada ve Ehlullaha laf edilmesini kabul edemem bu sebepten polomiğe girmemek adına kf üyeliğimi sonlandiriyorum.
Hakkınızı helal ediniz.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

cenneteyn

Yolcu..
Kademeli
helal olsun sizde helal edin, din tahripcileri konunuz icinse bence yazık edersiniz sonucta medeni olarak tartışmak için var bu forum
 

okuryazar

Uzman Üye
ya zaten surada çok kalifiye adam çok zor bulunuyor neden birde birbirimizi kırmadan islami konulardaki anlaşmazlıkları suhulet ufulet ve sukunetle çözmeyi denemiyoruz arkadaşlar? @Mukeka hakkım yoktur ancak varsada helal olsun sende helal et, umarım gitmezsin ve daha uzun yıllar burada güzel paylaşımlarda beraber olur hemhal ederiz.
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
veda konularını oldum olası sevmem ve forum genelinde böyle veda konularına izin yoktur,
@Mukeka kardeşimiz ehli sünnet çizgisine havi ismailağanın güzide mensuplarından biri olarak aramızda güzel paylaşımlarda bulunmuştur ve Allah cc kısmet ederse devam da edecektir. Amaç rıza-i ilahi olduktan sonra mutlaka ortak bir paydada buluşulacaktır muhakkak hepimizin kusurları olacaktır ancak ehli bidanın ve kafirlerin bu şiddetli hucumu zamanında medarı niza noktaları mümkün mertebe alevlendirmeden islamın izzetini muhafaza etmeye mecbur olduğumuzu unutmamalıyız.
Rabbim hepimizin ayaklarını sıratı müstakim üzere sabit eylesin. Amin.

(Konu sahibinin isteğiyle konu kilitlenmiştir )
 

SETR

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Konu kilitlenmiş ama söylemeden edemeyeceğim affınıza sığınarak, bu konu ve @Mukeka dan hariç olarak genele söyleyeceğim şudur ki; eğer bir yola başkoymuşsak o yol herzaman günlük güneşlik ve kolay olmayacaktır, illaki zorluklar olacaktır, engeller olacaktır, rahatsız olanlar hatta rahatsız edecekler olacaktır, böyle durumlarda merhum Ramazanoğlu Mahmut Sami Efendi nin üstadının Sami Efendi ye söylediği söz hatırıma geldiğinde hep rahatlatmıştır beni, siz de bu sözü kendinize şiar edinirseniz ferahlarsınız: " İncitmemek kolaydır, incinmemek zordur, bu yolun başı incitmemek sonu incinmemektir. "
Yani diyeceğim odur ki forumda ya da hayatınızın herhangi bir yerinde illaki hoşunuza gitmeyenl olaylar ve moralinizin bozulduğu anlar olacaktır, böyle zamanlarda gitmek kolay olandır, asıl zor olan kalıp kutlu davaların kavgasına devam etmektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst