Zihin Kontrolü ve Gercekleri (Hasan Mezarci/Cübbeli) [ ises ]

isimsiz eskiya

Tecrübeli
1.Bölüm


​2.Bölüm




​3.Bölüm

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Videoyu sizmi hazırladınız elinize sağlık.
Hasan Mezarci konuşması duyulmuyor arka plan müziği çok fazla .
Geri kalan yerleri normal.
 

isimsiz eskiya

Tecrübeli
Videoyu sizmi hazırladınız elinize sağlık.
Hasan Mezarci konuşması duyulmuyor arka plan müziği çok fazla .
Geri kalan yerleri normal.

evet ben hazirladim.
duyuluyor aslinda kardesim.
cepte bende SIKINTI yasadim duymakta.. Pcden dinlersen duyulabiliyor.
orada Osmanlidan Kemal Pa$adan konsuuyor.. atasi belli degil filan diyor..
28 $ubat belgeselinden aldim..
 

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Bilgi açısından paylaşalım.


Hasan Mezarcı
İlkokuldan sonra Düzce Merkez Kur'an Kursu'nda hafızlığını yaptı ve İmam-Hatip Okulu'na girdi. İmam-Hatip'i bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazandı. İlahiyat okurken medrese tahsili de aldı. Alanında uzman ilim adamlarından dersler alan Mezarcı, Arapça, tefsir, hadis ve kelam gibi ilimler öğrendi.
Daha küçüklüğünde dedesinin okuduğu Ahmediye ve Muhammediye gibi İslam klasiklerine büyük ilgi duyan Hasan Mezarcı, "Osmanlı'ya, tarihe alakamız, resmi tarihin zıddı olan fikirlere alışkanlığımız aileden geliyor" diyor. Öğrencilik yıllarında müezzinlik ve imamlık ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Tarım Bakanlığı'nda memurluk yaptı. Müftülüğe Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde başladı. Daha sonra askerlik hizmetini tamamladı. Yedek Subaylığı sıkıyönetim dönemindeydi. Adana 6. Kolordu Komutanlığı'nda Basın ve Halkla İlişkiler subayı olarak görev aldı. Askerlikten sonra Sakarya'nın Akyazı ilçesine müftü olarak atandı. Daha sonra da İstanbul'un Ümraniye ilçesinde tayin edildi. Akyazı'da 5, Ümraniye'de ise 3,5 yıl görev yaptı. Dokuz yılı müftü olmak üzere devlet memurluğundaki hizmeti 15 yılı aştı.
Müftülük yaptığı bölge İstanbul'dan Refah Partisi tarafından aday gösterilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girdi. Evli ve altı çocuk babası olan Hasan Mezarcı yakın tarihle ilgili tartışmalı konuları gündeme getirmesiyle dikkatleri çekti ve bu sebeple partisinden ihraç edildi. Daha sonra hapis cezasına çarptırıldı. Hasan Mezarcı’nın hapishane süreciyle başlayarak bir içine kapanma ve yalnızlaşma sürecine girdiği gözlendi. Hapis cezasının bitiminden sonra gittiği Almanya’da kendisinin İsa - Mesih olduğunu iddia etti.
 
Üst