terörle ilgili mes'elelerde dikkatli olalım

abd-elKadir

Yeni Üye
Üye
Devlet dediğimiz varlık, damarlarında soğuk kanın dolaştığı bir ejderhadır. Öfkeyle, nefretle hatta sevgiyle değil buz gibi bir akılla hareket eder.Millet de devlete uymalı soğukkanlı davranmalıdır.Devletimiz elbette yapacağını yapacaktır ancak milletimiz sebat içinde, terörizmi toplu olarak tüm bir kürt milletine mal etmekten vazgeçmelidirler.Yapılan terörist saldırıların asıl amacının bu olduğu unutulmamalıdır.Milletimiz yüzyıllardır bu tarz bölücü hareketlere maruz kalmış ve hepsini aşabilmeyi başarmıştır.Şu anda yapılması gereken sabretmek, birlik ve beraberliğe sarılmak ve bol bol Allah'a dua etmektir.Allah Rahman'dır, Rahim'dir, Kahhar'dır ve herşeye Kadir'dir..Şehitlerimizin Yüzüsuyu Hürmetine Allah'ım, sen pkkyı Kahr-ı Perişan eyle Ya Rabbi..!
 

MuhammedMustafa

Tecrübeli
Çöp ne toplamakla ne temizlemekle biter, bu itler vatan hainliği sıfatını bile aştı kimyasal silah kullanılsın gerekirse hatta atom bombası atılsın ama şunlar temizlensin o kadar öfkeliyimki kendime hakim olmasam ağzımdan kötü sözler çıakcak nerdeyse.
 

abd-elKadir

Yeni Üye
Üye
atom bombası atılınca çözülecek mi gerçekten? aralarında bir tane dahi bu devleti milleti seven insan katlolsa bunun hesabını yarın mahşerde biz (katlolmasını isteyen ve vesile olan) vereceğiz..hem pkk bir kürt oluşumu değil ermeni örgütüdür..ve daha derinde arzmevud yatar bunu siz de biliyorsunuz..kürtler oyuncak haline gelmiş olabilir ama bir de şunu düşünmek lazım..'neden bu oyuna gark oldular?'..millet-i sadıka ermeniler nasıl kandıysa onlar da öyle kandı..çözüm ancak onlara doğruları göstermek ve Hak üzerine devlet yönetmektir..
 
Üst