sofrada dua edıyor muyuz

sevde34

Kıdemli Üye
Kademeli
yemekys3na5kd4.jpg



Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillahillezi et âmene vesekane vece alene minel müslimin. Ve rahmetullahi vebere katühû aleyna ve ala cemili müslimin. Nigmeti celilullah, bereketi halilullah, sefaat ya resulullah.

Allahım bize vermis oldugun bu çesitli nimetler için sana sonsuz hamdü senalar olsun. Nimetini daim, vatanimizi kaim, nesillerimizi alim eyle Yarabbi. Bu ziyafeti hazirlayanlarin vücutlarina sihhat, geçmislerine rahmet ve riziklarina bereket'i ihsan eyle Yarabbi.

icon_alllah.gif
im bu nimetleri ekenlere biçenlere, hazirlayip önümüze getirenlere ömür bereketi iman selameti ver. Astir tastir bu sofra sahiplerine Mekke'yi Mükerreme'ye ve Medine'yi Münevvere'ye ulastir ve Arafat'ta vakfelerde dualarda bulustur. Ya Rabb soframiz artsin eksilmesin, tassin dökülmesin, bu sofra sahipleri darlik ve yokluk görmesin, yiyenler iyilik ve sifa bulsun tüm kaza ve belalardan korunsun.

Bize verdigin nimetler için sana yeterince Sükredemedigimiz için bize dert verip derman aratma, kitlik verip, açlikla, bu asil milletimizi ve biz aciz kullarini terbiye eyleme Yarabbi.

Ahirette kevser sarabindan içmek, sirat köprüsünden geçmek, cennet ve cemealini görmek nasip eyle Yarabbi. Yarabbel-alemin, avuçlarini açmis ve
amin.gif
diyen bu kullarinin dualarini kabul et ve günahlarini affet.

icon_alllah.gif
ümme et aynnamil tagaymil cenneh. Ve eskinnamil serabil kevser. Ve eskinnafil ceravil resulik. Ve ekrumna biruyyeti cemalike ya ekramel ekramine veya erham errahimin. Vel hamdüllilahi rabil alemin.

El Fâtiha.
 
Üst