Sınırsız Site Programı

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
3757790_orig.jpg


Kullanımı

Eklenilen linkin üzerine gelin ve tıklayın tarayıcınız hangisiyse firefox,chrome…onda açılır.
Yanda kopyala,yapıştır,seç butonları var.Seç yapıp klavyeden geri (backspace)tuşuna basarsanız silinir.Veriler siz silmediğiniz sürece silinmez.
Başta sitele linkini ekleyeceniz kutunun yanında not ekleyebileceğiniz kutu var.Site hakkında bilgiler yazılabilir.

Genel
Ana ekranda 8 kutu var.100 boş kayıt ekli.Buda 800 site kaydetme demek.1000 yapıcaktım fakat çok abartı olucak.İstersenizde yeni kayıt ekle diyerek isteniz kadar çıkarabilirsiniz.
Altda 1'den 8'e kadar sayı yazan butonlar var.8 tane daha site programı ekledim.Biraz abartalım dedik.Ayrıca butonların üzerinde kutular var.Bu kutular kategori halinde siteleri kaydetmemizi sağlayacak.Ben Site,Blog,Program,İslam,Eğitim,Karışık diye yazdım.Siz istedinizi yazıp ona göre eklersiniz.
Deneme olarak site ekledim onu silebilirsiniz.

Bir Hatırlatma
Bazı siteler googlede hemen bulunmuyor.Örneğin yabancı bir site var.Metini ekliyoruz paragraflar arası tüm boşlukları siliyor.Googlede aramaya kalksak bulunmuyor.Linkin ismide yabancı olduğundan aklımızda kalmıyor.Firefoxda çökerse birdaha aramaya uğraşacamızdan bu verileride not defterinede olsa kaydedin derim.Bunlar Flaş,mp3,resim,dosya... yüklediniz sitelerde olabilir.

Firefoxda yerimlerini hızlıca ekle yapıyoruz.Fakat çoğunda işimiz acele oluyor.Otomatikde ismini kaydediyor zaten.Fakat sonradan sitelere neden girdimizide unutabiliriz.Programın bir avantajıda istediğin kadar yanına not ekleyebilmemiz.Metin kutusu yapmadım yani karakter sınırlı değil.İstersen hayatını yaz.Bu nedenle bu programı veya örneği kullanmanızı tavsiye ederim.

Ek Tavsiye
Bir çok site ekleyip kullandım.Bir sorun çıkmamasına rağmen rar,zip ile arşive almanızı,yedeklemenizi tavsiye ederim.Belleğinize,hafıza kartınıza atabilirsiniz.

Asıl Sorun
Firefoxda yerimlerine kaydedildiğinde firefox çok yavaşlıyor.Firefoxun düzgün çalışmasını önlediği gibi bilgisayarınızında ram kısmını çok kullanıyor.Firefoxda yerimleri sildinizde daha hızlı çalıştığını farkediceksiniz.Firefoxa reklam virüsleri bulaşıyor,kendi kendine eklentiler kuruyor.Bu virüslerini sileyim derken bazı programlarda kullanılıyor.Virüs sileyim derken yer imleride silinebilir.Kaydetmekde fayda var.

Bilgisayarınızın çökme ihtimaline ve verilerin kaybolma ihtimaline karşıda bir önem olarak düşünülebilir.

Yerimlerinede artık sürekli klasör açmamıza,ordan oraya taşımamıza ,ismini düzenlememize gerek kalmıyor.

Çalışması İçin Gerekli Program
Microsoft Access 2010


Eğer bilgisayarınızda "Microsoft Access 2010"kurulu değilse access dosyalarının açılmasını sağlayan"Microsoft Access 2010 Runtime SP1"indirebirebilirsiniz.
Microsoft Access 2010 Runtime SP1
http://www.gezginler.net/indir/microsoft-access-2010-runtime.html

Bu Sorunla Karşılasırsanız Çözümü
Açılışta Makro güvenlik uyarısı alanlar Access programını açıp sırasıyla Dosya (2010 de Office Simgesi) / Seçenekler / Güven Merkezi / Güven Merkezi Ayarları / Makro Ayarları kısmında, en alttaki seçenek olan Tüm Makroları Etkinleştir'i işaretleyip uygulamayı yeniden açsınlar.

İndir
 
Üst