Sevgili Peygamberimizin En Güzel ve Çizgi Film gibi Anlatıldığı bir Program

lagenti

Yeni Üye
Üye
Sevgili Peygamberimizin En Güzel ve Çizgi Film gibi Anlatıldığı bir Program

Alim Çocuk 3
10 Farklı Çizgi Film tadında Eğitici Bölüm

Ramazan ayı hakkında bir çok bilgiyi edinirken, Hacc bölümünde bilmediğiniz kavramları öğreneceksiniz. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav)'in Hayatından çocukca anılara şahit olurken, Peygamberimizin Arkadaşları bölümü ile Sahab-i Kiram Efendilerimizi tanıyacaksınız.
2013-05-09_150019.jpg

Modern Grafikler ve Animasyonlar
Alim Çocuk 3.0'ı açtığında sizi büyük bir alan da kurulu kasaba karşılayacak. Bölümlerin üzerine gelindiği vakit, hareketlenen animasyonları göreceksiniz. Alim Çocuk 2.0'a göre tamamen yenilenen görseller ve tasarımları çok beğeneceksiniz.
2013-05-09_154910.jpg

Kur’an okumayı öğrenmek için gerekli elif-ba dersleri, tecvid kuralları ve örnekler bulunmaktadır.Sınav bölümü sayesinde öğrendiklerinizi sınama imkanı bularak eksik olduğunuz konuları belirleyip, tekrarlayabilirsiniz. Namaz ve abdest ile ilgili genel ilmihal bilgileri, erkek-bayan ayrıntılı namaz anlatımları ve güncel namaz vakitlerini ve abdest alınışı ve namaz kılınışlarını, sesli ve 3 boyutlu animasyonlu anlatımdan takip ederek kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Namazlarda okunan ve sık kullanılan sure, aşir ve duaları mealleriyle birlikte bulabilirsiniz.

İstifade edersiniz inşaallah.
 
Üst