selamünaleyküm

dua38

Tecrübeli
Sitenizi bir arkadaş sayesinde öğrendim hemen üye oldum.Sitede seçenek çok o yüzden ilk bakışta karışık geldi.İnşallah halledeğim.Sizlerle tanışmak inş. güzel olacaktır.Form sitesi insana bilmediğini öğretir inş. bir şeyler öğrenmek temennisiyle...:tşk:
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Vealeykümselam ,
Hoşgeldiniz , "sebep olan yapan gibidir " sırrınca inşaAllah burada öğrendiğiniz , paylaşılan güzelliklerden size tavsiye edende nasiplecektir.
 

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
A.s hoşgeldiniz. Avatarınıza daha anlamlı resimler koymanızı tavsiye ederim...
 
A

AhDe_VeFaLi

Ziyaretçi
Ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz,Faydalanmak faydalı olmak duası ile daim olursunuz inşaALLAH. Sebebp olandan da Allah (c.c.) razı olsun.
 

dua38

Tecrübeli
avatarın anlamı nedir miii.Sadece koydum.İlgi duyduğum ve sevdiğim birisidir kendisi..Ayrıca herkese teşekkür ederim hoş bulduk.
 

dua38

Tecrübeli
Avatarım konu oldu endense:))))
Avatardaki şahıs kül ve ateş adlı dizide oynuyor.Benimde yakın arkadaşım olur.
 

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Kardeşim bir yazınızda arkadasım tavsiye etti diyordunuz. biraz önce profile yaptıgınız yoruma baktım siteyi kimse tavsiye etmedi.Tesadüfen gördüm demişsiniz. yani ikisinden biri doğrudur herhalde ama ikisinden birinin de yalan olduğu kesin. Her neyse hayırlı forumlar. Amacınız ya reklam yapmak ya başka birşey her neyse. selametle kalın saygılar.
 
Üst