Şekeri Düşüren Yiyecekler

ömr-ü diyar

اَلْمَرْءُ مَعَ مَنْ أَحَبَّ
Yönetici
Prof. Dr. Ahmet Maranki diyabet tedavisi kürleri ve formülleri. Kan şekerini düşüren şifalı bitkiler, yiyecekler, sebzeler ve diğer şeyler nelerdir? Kan şekeri nasıl düşer, nasıl düşürülür? İşte Prof. Dr. Ahmet Maranki diyabet tedavisi formülleri ve önerdiği kan şekeri düşürücü şifalı bitkiler, sebzeler ve bitki çayları..

Kan şekerini düşüren şifalı bitkiler ve yiyecekler

Prof. Dr. Ahmet Maranki kan şekerini düşürmek için yulaf, kereviz tohumu, arpa çimi, okaliptus yaprağı, ceviz yaprağı, karadut yaprağı, keçi sakalı, dulavrat otu, hindiba, zeytin yaprağı, ardıç tohumu, böğürtlen yaprağı, yaban mersini, adaçayı veya aslanpençesi bitkilerinden hangisi kullanılmak isteniyorsa, o bitkinin çayı hazırlanıp rahatsızlığın durumuna göre günde 3-4 bardak kadar içilmesini önermektedir.

Kan şekerini düşürmek için kür 1

Karahindiba ceviz yaprağı ile birlikte çay biçiminde kaynatılır ve demlendikten sonra içilir. Sayın Maranki bu kürden günde kaç bardak içileceğini belirtmemiştir ancak yukarıdaki bilgiler ışığında günde 3-4 bardak içileceği anlaşılmaktadır.

Kan şekeri nasıl düşürülür? Prof. Dr. Ahmet Maranki formülü 2

Yabani hindiba zaytinyağı ile birlikte kaynatılıp demlendikten sonra içilir. Sayın Maranki bu kürden de günde kaç bardak içileceğini belirtmemiştir ancak yukarıdaki bilgiler ışığında günde 3-4 bardak içileceği anlaşılmaktadır.

Ayrıca, Prof. Dr. Ahmet Maranki diyabet tedavisi ve kan şekerini düşürmek için lahana, turp, marul, tere, patlıcan ve domatesin de kan şekerini düşüren sebzeler arasında olduğunu belirtmiştir

Ayrıca Bakınız ;

Hangi Yiyecekler Şekeri Düşürür
 
Üst