Rüyada saç görmek

ömr-ü diyar

اَلْمَرْءُ مَعَ مَنْ أَحَبَّ
Yönetici
Rüyada saç görmek, rüyada saçını uzattıgını görmek ,Rüyada saçların kesilmesi,Rüyada saçlarının uzadığını görmek,rüyada Saçlarını kıvırcık halde görmek,Rüyada Saçının döküldüğünü görmek


Rüyada saç görmek, Rüyada çok güzel saçlara sahip olduğunu görmek; hayat boyu sürecek bir hastalığa, rüyada Saç Dökülmesigörmek, sağlığın bozulmasına ve mevkinin düşmesine işarettir.
Rüyada saçların kesilmesi, iftiraya uğramaya, rüyada saç yolmak, iş hayatında itibarınızın artacağına, bir kadının kendi saçlarını kestiğini görmesi, evli ise kocasının öleceğine yada boşanacağına, saçlarını uzamış görmek; çocuk sahibi olmaya, saçların döküldüğünü görmek; üzüntü ve sıkıntıya düşmeye, saçının ağardığını görmek; erkek için itibar ve kazancın artmasına, kadın için uzun ve ızdıraplı bir hastalığa, saç ve sakalın tamamen ağardığını görmek; fakirliğe düşmeye işarettir.
Rüyasında saçlarının gür, temiz ve taranmış olduğunu gören kadın veya erkek sevinir, neşelenir. Saçlarını kestiren kadın özel hayatıyla ilgili değişiklik yapar. Saçlarını kazıtan erkek iş hayatıyla ilgili bir durumdan dolayı sıkılır.
Rüyada saçlarının uzadığını görmek, mal ve uzun ömre delâlet eder.
rüyada Saçlarını kıvırcık halde görmek, izzet ve yüksekliğe işarettir.
Bir kadının rüyada saçını siyah görmesi, efendisinin doğru, sağlam ve temiz olacağına işarettir.
Rüyada Saçının döküldüğünü görmek, mal ve eşya kaybı ile tabir olunur
 
Üst