Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları 2024

İslami Sorular

KF Ailesinden
Özel Üye
Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları 2024 En güzel ramazan bayramı tebrik sözleri 2024.

Şükürler olsunki Yüce Rabbimiz bizi 2024 yılında ramazan ayına kavuşturdu ve oruçlarımızı tuttuk. Yine şükürler olsunki ramazanın içinde olan kadir gecesine kavuşturdu ve bu geceyi ihya ettik. Hatta ve hatta yine şükürler olsun ki ramazanın sonunda bizlere hediye olarak ramazan bayramına kavuşturdu.

Şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun inşallah. Biz de bayram vesilesi ile birbirinden güzel ramazan bayramı mesajlarını sizler için hazırlayıp derleyip bir araya getirdik. Bu mesajları gönül rahatlığıyla cep telefonundan sms atabilir ve facebook gibi sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Herkesi bayram sevinci sardı şimdiden bayramınızı kutlarım. Ramazan ruhunu yılın her gününde yaşamanızı tavsiye ederim. Bayramınız mübarek olsun.

İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir bayramlar herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyoruz.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve ramazan bayramınız mübarek olsun.

Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Buhayırlı bayram gününde dualarınız kabul olsun hayırlı bayramlar

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun

Bütün Kalpler sevinçle dolsun, umutlarınız gercek olsun, acılarınız unutulsun, dualarınız kabul olsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Ellerim havada dua ediyorum Allaha Bu mübarek Ramazan Bayramında tüm insanlar mutlu olurlar inşallah.Hayırlı Ramazanlar.

Tüm dualarım sizlerle dostlar Allah birdahaki Ramazan bayramına eriştirir cümlemizi inşallah.

Ramazan Bayramının milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

Bu Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Birlik, beraberlik, güzellik dolu, her zaman bir öncekinden daha mutlu ve güzel olur inşallah Hayırlı Bayramlar Ramazan Bayramınız kutlu Olsun

Bayramdır kalplerimizi sevince boğan Allahım sana binlerce şükürler olsun ki sevdiklerimle huzurundayım.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst