Okulu bitirince kapanmak istiyorum

  • Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
ben kapanmak istiyorum annem okulun bitince kapanırsın daha küçüksün diyor.lise bitti bu sene üniversiteye gidicem Allahın izniyle.üniversite ortamında açılırsın oraya bi git bi gör ortamı eğer yapabilceksen kapan diyor sizce ne yapmalıyım
 

ma'vera

Emektar
Özel Üye
SevdamDavam kardeşimize atarlarsa daha iyi olur....Her işi erbabı yapmalı bence.....
 

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Allahın emri var.Hesap gününü iyi düşünün.
Allahın emri ve rızası için örtünülünür.
Dünya geçici, ahiret kalıcıdır.
Ne zaman ölüceğini kimse bilemez.Heran ölüm gelebilir.Bunun farkında olmalısınız.Senerlerce kapanayım deyip kapanamayan var.Şeytanada nefsinizede uymayın.Hesap günü herkez kendi başına kalıcak.Çevrenizle annenizle babanızla değil tek başınıza sorguya çekileceksiniz.Allah herkeze akıl,irade vermiş.Bu ahir zamanda ne kolayki örtünmek kolay olsun?

Çok tehlikeli bir ortama giriyorsunuz.

Ben ibretlik olması için ortaokullada yaşadığımı anlatayım.8.sınıfta ben tabi safım.Okul bizi geziye götürdü elbette kızlı ve erkekli.
Sonra yine ben saf olarak bazı arkadaşlara katıldım çünkü bizim sınıftan kimse geziye gelmemişti.Ben yemek götürmüştüm yemek yedik.Arkadaşlar biraz dolaşalım dediler ve yanımızdaki kız arkadaşlarla yürüdük.Baya bir uzaklaştık.Sonra ise ben çimlerin arasında birşey gördüm gerçekten hareket eden birşey.Herkeze söyledim kızlar korktu.Yanımdaki erkek arkadaşlar yürüyelim bişey olmaz dedi.Aynı olay tekrar gerçekleşti ve geriye dönmek zorunda kaldılar .Bende ısrar ettim.

Gezi bitti ertesi gün arkadaşlar yanıma geldi.Bana kızlara tecavüz ediceklerini söylediler ben şok oldum.Ben skötülük düşünmeyecek kadar iyi biriydim. O zamanlar namaz kılmaya çalışıyor ve ayetel kürsiyi ezberimdem okuyordum.Allah bir şekilde o kızları korudu.Benide küçük yaşta o günahlara girmekten korudu Elhamdülillah.

Ortaokuldan bahsediyoruz.Siz üniversiteden bahsediyorsunuz.eroini,içkisi,zinası... dikkat edin.

Örtünmeyen hiç baskasını şuçlamasın,namaz kılmayan hiç başkasını suçlamasın suçu kendinizde arayın.Ahir zamandayız.Kimse kimseye güvenmiyor.İslam yaşanmıyor.Bu zamanlar en kötü zamanlardır.Herkez kendi imanını kurtarma peşindeki bu bile çok zordur.Hiç kimsenin akibeti belli değil.Kimlerinin kalpleri kaskatı oldu.
Günahlar normalleştirildi.

Kim bir hayır işlerse kendine kim bir kötülük işlerse yine kendine.


Aşağıdaki örtünme ile ilgili yazıları okuyun.Ayetler,hadislerle konu detayının detayına inildi artık kimsenin bahanesi olamaz.Bahaneylede kim kurtuldu şimdiye kadar zaten.

Tesettür, Türban, Örtünme Hakkında Herşey
https://www.kunfeyekun.org/kf/tesettur-turban-ortunme-hakkinda-hersey.33393/page-2#post-98803
 
Üst