Güncel Nerede Zulüm Varsa Karşısında Türkiye Var!

KaraHilal

Çalışkan Üye
Başbakan Binali Yıldırım, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren Başbakan, "Bu ezanları asla susturamayacaksınız" dedi.

"NEREDE ZULÜM VARSA KARŞISINDAYIZ"
Türkiye'nin her zaman mazlumların yanında olduğuna dikkat çeken Yıldırım, "Arakan'a, Filistin'e, Kudüs'e de sahip çıkarız. Nerede mazlum varsa onun yanındayız. Nerede zulüm, vahşet varsa onun da karşısındayız." dedi.

basbakan_6555.jpg


Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları;

BU MİLLET HER ZAMAN ZULMÜN KARŞISINDA OLDU
Bu ulu çınarın gölgesinde tarihin en önemli hadiselerinden birini anmak için bir aradayız.

Bu ezanları asla susturamayacaksınız. Birliğimize kastedenler asla kazanamayacak. Kardeşliğin sesini yükseltmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz. Bu millet her zaman zulüm karşısında olmuştur.

Bizim medeniyetimiz sevgidir, ilimdir, irfandır, barıştır, kardeşliktir. Biz yeryüzünde ayrılık tohumları eken, fesat çıkaranlara yıllar boyunca aynı kalp atışları ile, aynı yüce değerler etrafında, aynı ufka yönelerek cevap verdik. Devlet gücü, insanı yüceltmekten alır.

FETÖ'NÜN KANLI DARBE GİRİŞİMİ
Bu milletin değerlerine yabancılaşan FETÖ terör örgütü mensupları, 15 Temmuzgecesi bu millete acı yaşatmak istediler. 15 Temmuz'da asker kılığına girmiş, FETÖ teröristleri karşısında başkomutanımız, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan dik durdu. Hükümeti, 80 milyon vatandaşı ile alçaklara geçit vermedik. Demokrasiye, cumhuriyete sahip çıkan bu büyük millet Türk milletidir.

SÖĞÜT RUHU 15 TEMMUZ'DA TEKRAR DİRİLDİ
Genç kuşaklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, gazi ve şehitlerimizin mukaddes emanetine bugüne kadar sahip çıktığı gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Söğüt ruhu, 15 Temmuz'da tekrar dirilmiştir. Yeniden diriliş, yükselişin miladıdır 15 Temmuz.

NEREDE MAZLUM VARSA ONUN YANINDAYIZ
Türkiye artık yeni hedeflere, yeni ufuklara yelken açmıştır. Her bir vatandaşımızın hakkına, hukukuna sonuna kadar sahip çıkacağız. Gönül coğrafyamızın da sahibi biziz. Arakan'a, Filistin'e, Kudüs'e de sahip çıkarız. Nerede mazlum varsa onun yanındayız. Nerede zulüm, vahşet varsa onun da karşısındayız."
 
Y

Yorumsuz

Ziyaretçi
Allah zulüm altında bulunan müslüman kardeşimizin yardımcısı olsun, bir vesile ile onları kurtuluşa eriştirsin. Müslümanları da düştüğü bu kardeş kavgası hastalığından kurtarsın birlik versin. Amin
 
Üst