Kutlu doğum haftası güzel sözler 2015

İslami Sorular

KF Ailesinden
Özel Üye
Kutlu doğum haftası ya da mevlid kandili ile ilgili en güzel sözler facebookta paylaş 2015.

Diyanet tarafından her yıl nisan ayının belirli günleri kutlu doğum haftası olarak ilan edilmiştir. Bu haftada efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in dünyayı şereflendirmesi nedeniyle çeşitli dini programlar ve konferasnlar organize edilip etkinlikler düzenlenmektedir. Aşağıda ise arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz kısa ve güzel kutlu doğum haftası için yazılmış sözleri bulabilirsiniz.

Ey Mekke! Güzelliklerinle gizledin, durdun.Doğumunu mu? bekledin bu kutlu Rasülün.Sonsuz Selam, salat, sana canım Peygamberim...

Yâ Rasûlallah, eğer Sen, gelmeseydin âleme,Güller açmaz, bülbül ötmez, mechûl esmâ Âdem’e Varlığın mânâsı kalmaz, garkolurda mâteme!

Alemlere Rahmet Hz. Muhammed (s.a.v) Ümmetin üstüne titreyen sensin, Müjdeci, uyaran,gel diyen sensin,Kulunu Allah'a sevdiren sensin,Gecemi gündüze çeviren sensin,Ey Hakk'ın şahidi yüzünü göster,Kul şahadetinle tanımak ister..

O’na Uyunuz..O’nu Örnek Alınız Ki O,Sizde Hergün Yeniden Doğsun...Yüreğinizi Verin Ki O’na,Yarın Orada Sizinle Olsun..

Alemlere Rahmet Hz. Muhammed (s.a.v) Ümmetin üstüne titreyen sensin, Müjdeci, uyaran,gel diyen sensin,Kulunu Allah’a sevdiren sensin,Gecemi gündüze çeviren sensin,Ey Hakk’ın şahidi yüzünü göster,Kul şahadetinle tanımak ister..

Yaratılmışların en hayırlısı, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem için duygularımızı dile getirdiğimiz şu mübarek günde salat ve selam O'na olsun... Kutlu doğum haftanız mübarek olsun.

Yalvarışımı kabul eyle!.. Şefaat mumunu yak Ya Resûlullah!.. Yak ki, aciz kalemimi aradan kaldırarak o muma atılayım..Ömür ırmağımı senin saadet havuzuna akıtayım.. Kutlu doğum haftanız mübarek olsun.

Kutlu doğum haftası güzel sözler
 
Üst