Küçük yaşta kapanmak kaç yaşında kapanmalıyız

  • Konuyu başlatan Misafir Sorusu
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir Sorusu

Ziyaretçi
Kaç yaşında kapanılır?

13 yaşındayım ve 7. Sınıfa geçtim. Annem lisede kapan diyor ama bayaaaaa bi kapanmak istiyorum. Beni en çok gönülden destekleyen babaannem bana şal falan alıyor. Sizce ne yapmalıyım ? Kapanmalı ve Allah rızasını kazanmalı mıyım? Yoksa annemin sözünü dinleyip liseyi mi beklemeliyim? Lisede kapanmam benim için zor olacak çünkü birsürü uzun saçlı kız görüp özeneceğim. Saygılar
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Fıkıh kitaplarında ise Büluğ çağına erişmiş bir bayanın tesettüre girmesi Allah'ın emridir şeklinde izahatta bulunuluyor.
 
Son düzenleme:
Doğrulanmış Cevap

mss

Misafir Soru Sistemi
Zorla kapatılacam galiba
Ankarada yasıyorum 8. Sınıfa gecicem tatilden sonra suan acıgım ama 9. Sınıfta kapatılıcam ve istemiyorum cünki benim hayallerim vede düslerim var kendimi yalnız hissediyorum ablamıda kapattılar allaha dua etmeye basladım elbet kapanıcam ama simdi mi daha kücügüm ben düslerim var yapılacak hicbirsey yok babam cok kızgın konusamazsın onla bagrır döver ama bu benim hayatım ben yasıycam onlar deil allaha bi duamda cok kötüyüm evet ama bi cicege verdigim suyun hatrı icin allahım demistim ins duam kabul olucak bunu 2 yıl göstericek cok acı birinin senin hayatını alması halbuki babamı 1 gün bası kapalı yürütemessin kızlarınıza acıyın onların hayatları var unutmayın lütfen yardım edin artk yasıyalım..

/ Soru Sahibi : İsimsiz​
 
Üst