Kendimi boşlukta dönüp duran bir bulut gibi hissediyorum

  • Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
Kendimi boşlukta dönüp duran bir bulut gibi hissediyorum.rüzgar ne tarafa esse o tarafa sürüklenen.içimde hep bir boşluk var doldurmak istediğim ama dolduramadığım.ne yediğim yemekten ne duyduğum sesten ne de aldığım nefesten hoşnut değilim.ben derdimi arkadaşlarıma anlattıkça onlar bana sen evini özledin yok sınav stresi yok gez dolaş diyorlar.onlarla da konuşmak istemiyorum artık.ben ne gezmek istiyorum ne başka birşey.depresyonda mıyım ? yoksa ben bir bulut muyum ? bu akşam bir arkadaşa dedim bu halimi manevi bir boşluk mu acaba dedi ? BİLMİYORUMM BİLMİYORUMM.iki Allah kelamı duyamıyorum kimseden tek başıma da derdimi diyemiyorum kimseye olmuyor olmuyor.bu ev beni günden güne daha berbat bir hale salıyor.kimse kapımı açıp derdin ne demiyor.film izliyor ders çalışıyor.yaşayan bir ölü gibiyim.nasıl üstesinden gelmeliyim ki ???
 

' Yaren

KF Ailesinden
Özel Üye
Manevi bir bosluk olma ihtimali cok yuksek.Ne kadar cok Allahtan uzaklasirsa bir insan o kadar cok bosluga duser.depresyonada girersin zaman gelir kendini bile oldurmeye kalkarsin.bunlarin hepsinin nedeni iman kuvvetsizligi,Maneviyastizlik.kendini oyle hissettigin zamanlarda otur Kuran oku,namaz kil bol bol dua et.Kalbinin ne kadar rahatladigini farkedeceksin.Arkadasimda ayni sizin gibi bir durumda ona da ayni seyleri tavsiye edip duruyorum.bunlari surekli yaparsan o bosluktan Allahin izni ile cikarsim.
Mesela bu siteye veya baska bir dini sitede ki konulari takip et,bol bol dini konular oku.dini kitaplar oku o bosluklarinda biriken sorulari cevaplandirabilmek icin.
Insanoglu dertli oldugun zaman cok nadir calar kapini oyuzden sen Allaha sigin.Rabbimden daha guzel dert ortagi,daha iyi bir siginacak liman mi var sanki:) kendinizi birakmayin buyuzden , hatta bugunden baslayin :)
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insAllah .
 
Üst