Notu Gizle
SORU'NU SOR cevabını size iletelim. Soru sormak için TIKLAYINIZ.

Karnıyarık

Konusu 'AĞIZ TADI' forumundadır ve Kraliçe tarafından 2 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

  1. Kraliçe

    Kraliçe KF Ailesinden Özel Üye

    Mesajlar:
    6.892
    Beğenileri:
    275
    Ödül Puanları:
    8.742
    [​IMG]

    Malzeme
    250 gr. kıyma
    4 baş kuru soğan
    1 baş sarımsak
    1 çorba kaşığı tuz
    1 tatlı kaşığı domates salçası
    2 adet domates
    4 adet yeşil biber
    125 gr. margarin
    1 kg. su


    Tarifi
    Patlıcanlar soyulur tüm olarak sıvı yağda kızartılır. Daha sonra bir tepsiye dizilerek içleri doldurulacak şekilde ortadan açılır. Margarin bir tencereye konur ve sırayla kıyma kavrulduktan sonra biber, domates ve salça konur. 1 kg su ilave edilip 15 dakika kaynatılır. Bu karışım açılmış olan patlıcanların içine doldurulur. Daha sonra üzerine domates ve biber konup 15 dakika fırında pişirilir. Yemek servise hazırdır.
     
    Sponsorlu bağlantılar
  2. __DURU__

    __DURU__ KF Ailesinden Özel Üye

    Mesajlar:
    295
    Beğenileri:
    32
    Ödül Puanları:
    7


    birde bunu zeytin yağlı yapıcaksın:) yazın soğuk,soğuk süper gider:tşk:
     
Daha önce açılmış benzer konular:
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş