İPhone 5 Özellikleri

ömr-ü diyar

اَلْمَرْءُ مَعَ مَنْ أَحَبَّ
Yönetici
İPHONE 5 TURKCELL FİYATI:

iPhone 5 fiyatlarını ilk ortaya çıkaran ise Turkcell oldu. Turkcell Mağaza websitesi üzerinden ön satışı gerçekleştirilmeye başlanan yeni nesil iPhone'un fiyatları şöyle;

iPhone 5 16GB – 2.149 TL
iPhone 5 32GB – 2.479 TL
iPhone 5 64GB – 2.829 TL

İPHONE 5 AVEA FİYATI

Avea da iPhone 5 fiyatını açıkladı. Avea peşin fiyatı 2 bin 139 lira olarak belirlenen iPhone5 için ön talep toplamaya başladı.

İPHONE 5 VODAFONE FİYATI

Vodafone fiyat ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken ön talep toplamaya başladı. Vodafone'un iPhone 5'i hangi fiyattan satışa çıkaracağı ise merak konusu oldu.

İPHONE 5'İN TASARIMI

Oldu bile. Aslında bakarsanız, iPhone 5 bugüne kadarki en ince ve hafif iPhone. Göz kamaştırıcı 4 inç Retina ekran. 4 inç Retina ekran, her şeyi daha da iyi görebilmenizi sağlıyor. Üstelik gördüğünüz her şey son derece canlı ve gerçeğe yakın. Tasarımı tam da olması gerektiği gibi. Çünkü ekran daha büyük olsa da iPhone 5, iPhone 4S’le aynı genişliğe sahip. Bu nedenle, tek elle kullanımı aynı şekilde kolay.

İPHONE 5'İN ÖZELLİKLERİ

İPhone 5 Ultra hızlı kablosuz bağlantı.

iPhone 5, sahip olduğu en yeni kablosuz teknolojilerle dünya çapında daha fazla ağa bağlanır. Wi-Fİ özelliği daha hızlı. Böylece nerede olursanız olun internette gezebilir, inanılmaz hızlarda indirme yapabilirsiniz.

iPhone 5 Güçlü A6 Çip

Apple tarafından tasarlanan yeni A6 çip, güçlü olmasına karşın son derece düşük güç bir tüketime sahiptir. İşlemci ve grafik performansı A5 çipten iki kata kadar daha hızlıdır. Ve tüm bu hıza rağmen, iPhone 5’in pil ömrü
olağan üstüdür.

iPhone 5 8 MB iSight Kamera.

Özel lensi, geliştirilmiş optik algılayıcısı ve panaromik çekimlerde bile yüksek kalite sunan 8 megapiksellik kamerasıyla fotoğraflarınız artık çok daha kaliteli. Ayrıca görüntü sabitleyici özelliği ile 1080p HD videolar da çekebileceksiniz.

iOS 6

Yeni harita uygulaması, Facebook entegrasyonu, Passbook ve çok daha fazlası artık dünyanın en gelişmiş mobil işletim sisteminde. Hiçbir şey iPhone gibi değildir

Kolay Kullanım

Basitliği ve sadeliğiyle kullanım kılavuzuna ihtiyaç duymadan bir iPhone aldığınızda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yazılım ve Donanım

Yazılımı da donanımı da tamamen Apple tarafından yapıldığı için birlikte kusursuzca çalışırlar.

Hiçbir Yerde Bulamayacağınız iPhone 5 Özellikleri:

Multi-Touch, retina ekran, Siri 2, FaceTime ve hiçbir yerde bulamayacağınız daha pek çok özellik iPhone 5’te.
Dünyanın en geniş mobil uygulama merkezi App Store’da ihtiyacınız olan her şey için mutlaka bir uygulama vardır.

Gelişmiş Pil Ömrü

iPhone 5 pil ömrünü mümkün olduğunca uzun tutmaya uygun olarak tasarlanmıştır. Böylece şarjınızın bitmesi korkusunu yaşamadan rahatça kullanabilirsiniz.

iTunes Erişiminiz Sadece iPhone’da

iPhone 5 ile müzik ve videolarınıza kolayca erişebilirsiniz. Böylece iTunes ile nerede olursanız olun keyfi yanınızda götürmüş olursunuz
 
Üst