ilginç eşya tasarımları

ömr-ü diyar

اَلْمَرْءُ مَعَ مَنْ أَحَبَّ
Yönetici
Parçalanmak üzere olan bir kapı görünümündeki bu tasarım, yakında piyasada olacak.
Tasarımcı Leandro Erlich tarafından yaratılan bu kapı, katıldığı yarışmalarda çeşitli ödüller kazanmış.



Kanada, sürücülerin hız yapmasını engellemek maksadı ile ilginç bir yöntem geliştirmiş. Resimlerde gördüğünüz üzere yolun üstüne, bozuk / çukurlu yol çıkartmaları yapıştırılarak, sürücülerin hızlarını düşürmesi sağlanıyor. Ülkemizde bu çukurların gerçekleri var olduğu halde kimsenin umursamadığı bir durum olmasına rağmen, Kanada’ lı yetkililer ilk denemelerin olumlu olduğunu belirtmişler. Yinede bu çıkartmalar bazı riskli bir durumlar yaratabilir. Örneğin ani fren yapılması durumunda arkadaki aracın çarpması veya çukura girmeyeyim diye ani direksiyon kırıp bir yere toslama gibi. Hayırlısı bakalım.




Adidas’ın Jeremy Scott tarafından tasarlanan yeni wings 2.0 ayakkabısı. Bana görünüm itibariyle Asteriks’in kafasındaki başlığı andırdı. Bu tasarım sadece Adidas Original’ ın online sitesinde, 10 ağustos 2010′ dan itibaren satılacak.



Dünya’daki iphone çılgınlığı tam gaz devam ediyor. Son ev yapımı iphone aparatı resimde gördüğünüz lens. Gerçi iphone için artık özel lensler üretiliyor, ama bu arkadaşımız iphone alarak paraya kıymış, daha sonra nedense cimrileşerek evdeki lensini bu şekilde iphone’a bağlamış.

WIHGE.jpg


Alışveriş merkezlerinde sık sık gördüğümüz, çocuğunu ” yanımdan ayrılmicaksın didim sana! “ şeklinde azarlayan, eli poşet dolu anne modeline özel çözüm getiren bir çanta tasarımı. Bakınız bu çantayla dolaşan anne ve çocuğu ne kadar mutlu, demek ki olay çantada.

PWeKD.jpg


Lavabo pompası şeklinde yapılan bu alet ile telefonu görüş alanınıza göre ayarlayıp, temassız şekilde işinizi görebilirsiniz. Özellikle telefon üzerinden televizyon veya film izleyenler için faydalı bir ürün olabilir.

eEZZ5.jpg


Bu buz kalıbı, içeceklerinize ilginçlik katmak için ideal. Buzdan yapılmış pipet ile soğukluğu ikiye katlayabiliyorsunuz.

T9dNw.jpg


Tim Winke tarafından tasarlanan bu setin adı Kruikantoor. İkinci resimde gördüğünüz üzere, bir ofiste olması gereken tüm demirbaşlar, ergonomik şekilde dizayn edilmiş. Bu sayede tüm ofisi, kolaylıkla istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz. Setin yakında piyasada olması bekleniyor.

QMgaQ.jpg

zvDK0.jpg


alıntı
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

araf

KF Ailesinden
Özel Üye
güzelmiş..:):tşk:
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst