Hangisine Yanayım..!

Bitter

KF Ailesinden
Özel Üye
Dün gece apartmanın içinde bir gürültü koptu, mahallenin iki belalısı komşumuz olan bir uzman jandarmayı apartman içinde sıkıştırıp ağza alınmayacak küfürler ederek dövdüler..! Bir Allah'ın kulu da çıkıp 'ne yapıyorsunuz' demedi, korkularından evlerinden çıkamadılar.. İçim cız etti! Ailesinden uzakta tek başına bu hale düşen o vatan evladına mı acıyayım, insan kılığında dolaşan o hayvanlara mı öfke duyayım ,yoksa korkularından gıkını çıkaramayan apartman sakinlerine mi hayıflanayım!! Dünden beri aklımdan çıkmıyor, bunlara bir DUR! diyecek yok mu...?
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Kim zerre miktar hayır yaptıysa ve kim de zerre miktar şer işlediyse karşılığını görür, Bugün olmasa da yarın mutlaka görür.
Ancak benim anlamadığım, bu olayın olduğu yer dağbaşı mı ki, dediğiniz şekilde bir davranış yapılabiliyor? Polisi aramaktan da mı korkuyorlar? Bu dediğiniz kişiler bir jandarmayı nasıl dövebiliyor anlayamadım...
 

Bitter

KF Ailesinden
Özel Üye
Sahasan dediğim gibi bunlar mahallenin belalısı,daha önce bir çok vukuatı olmuş içeri girip çıkmışlar.. Artık polislerde mahallelli de illallah dedi.. Zaten adamlar hemen olay yerinden kaçtılar. Benimde anlamadığım, jandarmanın kendisi neden gereken yerleri aramadı yoksa o da mı korktu.. Çünkü tehdit edilmiş olay esnasında albayını arasan nolur biz hasım sahibiyiz kimse bize bişey yapamaz diye..
Yine bir kış gecesi aynı şey olmuştu.. Gürültüyle fırladık yataklarımızdan.. Yine aynı kişiler adamın birini kanlar içinde bırakıp kaçmışlardı, bembeyaz karı, kırmızıya bulayan kanları görünce çok etkilenmiştim hala aklıma geldikçe ürperirim.. Ama o zaman tüm apartman ayağa kalkmıştı..
 
Üst