Günahım var mıdır

  • Konuyu başlatan linoslu
  • Başlangıç tarihi
L

linoslu

Ziyaretçi
İyi günler. Ben internet üzerinden Anadolu Üniversitesi açıköğretime başvuru yaptım. Başvuruda bir fotoğraf yüklememiz gerekiyor. Bu fotoğrafın vesikalık olması gerekiyormuş fakat ben bunu bilmiyordum düşünmedim ve telefonum ile çektiğim bir fotoğrafımı yükledim. Ayrıca bu fotoğrafın son 6 ay içerisinde çekilmiş olması gerekiyormuş benim yüklediğim fotoğraf 1 buçuk sene önce çekilmişti. Şöyle bir duyuru da mevcutmuş fakat ben görmemiştim.

(Adayın kolaylıkla tanınmasını sağlayacak şekilde, cepheden yüzü açık ve son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafını İnternet başvurusu sırasında mutlaka yüklemesi gerekmektedir. Fotoğraf yükleme ile ilgili ayrıntılı bilgi İnternet başvuru adımlarında yer almaktadır.)

Ayrıca ben yabancı uyrukluyum yabancı kimlik numaram var başvuru yaparken bu numarayı TC kimlik numarası olarak girdim. Uyruğu olduğum ülkeyi işaretlemiştim. Bunu bu şekilde girdiğim için bana ek bir ücret çıkarıldı. Normalde TC kimlik numaram yok diye işaretlemem gerekiyormuş. Buna dikkat etmedim. Başvuruyu tamamladım ve ödemem gereken ücreti ödedim. Benim açımdan günah olan bir tarafı var mıdır kul hakkına falan girer miyim? Kayıt yaptırmalı mıyım ne yapmalıyım? Ben hakkımı helal ediyorum. Teşekkür ederim.
 
Üst